Daicu: „Vom ajunge în finală”

Aurel Daicu debordeaza de optimism inaintea dublei confruntari dintre selectionata judetului Suceava si cea a municipiului Bucuresti, din sferturile de finala ale campionatului under 16. Seful Ajf este increzator ca trupa lui Bogdan Grosu va elimina gruparea din capitala si anticipeaza ca sucevenii vor juca finala.

O tragere la sorti mai buna de atat nu se putea. Pentru echipa noastra, este un prestigiu sa jucam cu selectionata Bucurestiului, pentru ca practic vom intalni echipa nationala a Romaniei de juniori sub 16 ani. La acest nivel, jocurile sunt insa imprevizibile si ma bazez pe mobilizarea jucatorilor nostrii, care au sansa sa-si treaca in palmares o performanta importanta. Cu o victorie pe teren propriu si o remiza alba in capitala suntem calificati. Chiar indraznesc sa spun ca vom ajunge in finala campionatului”, a declarat presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal.

Confruntarea dintre selectionata judetului Suceava si cea a municipiului Bucuresti, se va desfasura intr-o dubla mansa, programata pe 1 mai, respectiv 8 mai. Meciul tur va avea loc pe stadionul “Nada Florilor” din Falticeni, In timp ce returul se va juca cel mai probabil pe terenul “Romprim” din capitala.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *