Daicu, singur impotriva nimanui

Aurel Daicu este singurul candidat la alegerile de sambata pentru presedintia AJF Suceava.

La vremuri noi, tot noi. Sef peste ligile inferioare de mai bine de 6 ani, Aurel Daicu nu este surprins de lipsa oricarui adversar in cursa pentru fotoliul de presedinte al forului fotbalistic judetean, chiar daca unele dintre conditiile pentru depunerea candidaturii au fost aproape draconice, pretendentii la aceasta functie trebuind sa dobandeasca printre altele o vechime de cel putin 4 ani in în domeniul conducerii si organizarii activităţii fotbalistice de inalt nivel si sa nu aiba la activ sanctiuni din partea AJF sau FRF, niste caracteristici rarisime in cv-urile oameniilor de fotbal din judet.

“Nu e o functie la indemana oricui. Trebuie sa indeplinesti anumite conditii pentru a fi presedinte al unei Asociatii Judetene de Fotbal. Este nevoie de un om cu experienta, care sa cunoasca regulamentele si care sa aiba rabdarea necesara in relatia cu cluburile. In plus, nu este nicio functie remunerata foarte bine”, a spus actualul presedinte al AJF.

Aurel Daicu si-a prezentat si planurile de viitor, majoritatea dintre acestea vizand dezvoltarea infrastructurii bazelor sportive din mediul rural si consolidarea relatiei dintre forul pe care il conduce si factorii de decizie locali. “Mi-am propus ca in urmatorul mandat sa avem o legatura mult mai stransa cu primariile din judet, in speranta ca acestea vor acorda o atentia mai mare finantarii echipelor locale si dezvoltarii bazelor sportive”, a anuntat Aurel Daicu.

Printre masurile pe care intentioneaza sa le aplice in viitorul mandat de presedinte al AJF Suceava, Aurel Daicu a amintit si de reducerea actelor de indisciplina de pe terenurile din judet, niste metehne vechi in ligile inferioare. “Numarul de echipe din primele trei esaloane se reduce de la un sezon la altul, iar fotbalul se indreapta spre competitiile organizate de AJF-uri. In aceste conditii avem nevoie de o instruire cat mai buna a antrenorilor, precum si de o diminuare a actelor de indisciplina din timpul jocurilor”, a conchis Daicu.

Alegerile pentru conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal vor avea loc sambata, cu incepere de la orele 11, la hotel “Zamca”, la vot fiind asteptati circa 70 de reprezentanti ai cluburilor din judet.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *