Buzău – CSM Suceava: 3-1

CSM Suceava a inceput cu stangul anul 2014. In prima etapa programata dupa vacanta de iarna in Divizia A2 de volei masculin, formatia antrenata de Victor Pancu a pierdut sambata, cu scorul de 1-3, pe terenul celor de la Dacia Buzau.

Sasu si compania au inceput bine intalnirea din Crang si si-au adjudecat primul set cu 25-23. Gazdele au replicat insa prompt, au castigat actul secund in extremis, cu scorul de 26-24, iar din acel moment totul s-a rupt pentru suceveni. Cu doua piese importante tinute mai mult pe banca din cauza problemelor medicale, Hutuleac si Giurca, jucatorii lui Victor Pancu nu au gasit forta sa revina, buzoienii reusind sa se impuna lejer in urmatoarele doua seturi cu scorurile de 25-19 si 25-14.

Formatia suceveana de sambata cu Dacia Buzau pe urmatorii jucatori: Sasu, Pietraru, Stefura, Giurca, Orasanu, Hutuleac, Gontariu, Tanasa, Marc si Amariei.

Ramasa pe locul 3, CSM Suceava va primi in urmatoarea runda vizita liderului seriei de est, Steaua Bucuresti, intr-un meci programat sambata, in sala Unirea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Buzău – CSM Suceava: 3-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*