Buzău – CSM Suceava: 2-3

CSM Suceava a reusit a doua victorie consecutiva de la reluarea Diviziei A2 la volei masculin, dupa ce s-a impus sambata, cu scorul de 3-2, pe terenul celor de la Dacia Buzau, intr-o partida contand pentru etapa a XII-a.

Plecati in Crang cu gandul la o victorie prin care sa-si consolideze locul secund in clasamentul seriei de est, voleibalistii pregatiti de Victor Pancu au inceput perfect intalnirea, reusind sa-si adjudece primul set cu scorul de 25-20. Pe fondul presiunii publicului si a unor decizii controversate ale arbitrilor, buzoienii au reintrat in calcule pentru victorie in urmatoarele doua seturi, castigate de gazde cu 25-22 si 28-26. In ciuda celor doua absente din lot, Petraru si Tanasa fiind lasati acasa, formatia suceveana a revenit si a trimis meciul in tie-break dupa ce si-a adjudecat setul patru cu scorul de 26-24. In actul decisiv, elevii lui Victor Pancu a fost mai precisi la fileu si s-au impus cu 15-12, intorcandu-se de la Buzau cu doua puncte, dupa 3-2 la seturi.

Este o victorie mare pentru noi, tinand cont ca abordat intalnirea de la Buzau fara doi jucatori importanti, Petraru si Tanasa. I-au inlocuit cu succes tinerii Lupuleasa si Andone. A fost o mare presiune la acest meci si vreau sa le multumesc baietilor pentru felul in care s-au concentrat”, a spus Victor Pancu.

Rezultatele etapei a XII-a:
Tricolorul Ploiesti – Stiinta Bacau 3-0
Dacia Buzau – CSM Suceava 2-3
Stiinta Bucuresti – Tomis II Constanta 3-0
Rapid Bucuresti a stat in aceasta runda.

Cu acest succes, CSM Suceava a acumulat 23 de puncte in clasamentul seriei de este si mai are nevoie de doar doua puncte din ultimele doua intalniri, una acasa cu liderul Tricolorul Ploiesti si una in deplasare cu Stiinta Bucuresti, pentru a fi sigura de locul 2 la finalul sezonului regulat, loc care duce direct in faza a II-a a play-off-ului.

Clasament volei

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Buzău – CSM Suceava: 2-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*