“Cuza Open”, ediţia a 4-a

Terenurile de tenis din cadrul Complexului Sportiv “Unirea” găzduiesc în aceste zile ediţia a patra a turneului “Cuza Open”. Întrecerea reuneşte la start 40 de copii din judeţ şi este organizată în cadrul calendarului de activităţi “Săptămâna altfel”.

Prima competiţie organizată anul acesta la Clubul Select a debutat luni şi se va incheia joi, odată cu festivitatea de premiere.

“Sunt înscrişi 40 de copii, 31 de băieţi şi 9 fete. La băieţi avem un tablou de 32, o premieră pentru judeţul Suceava. Majoritatea copiilor sunt practicanţi de tenis de câmp la Clubul Select. Ne propunem să atragem copiii către tenis, iar sportul în general să fie un mod de viaţa pentru ei”, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis, Mihai Pop.

Turneul “Cuza Open” este organizat de Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”, Şcoala Gimnazială “Miron Costin”, Liceul Tehnologic Dumbrăveni şi Şcoala Gimnazială Plopeni, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Tenis.

“Este cea de-a patra ediţie, prima la nivel judeţean. Primele două ediţii au fost la nivelul Colegiului Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”, iar ediţia a treia, care s-a desfăşurat anul trecut, a fost la nivel de municipiu. Scopul nostru este atragerea copiilor în primul rând spre mişcare şi, în al doilea rând, sperăm să creem în rândul lor o emulaţie, un spirit de competiţie”, a precizat Horaţiu Neacşu, profesor la Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” din Suceava.

Participanţii vor fi primi la final diplome, medalii, cupe, dar şi alte premii surpriză oferite de sponsorii turneului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *