Curtat de Dinamo si Predeal

Dupa ce a devenit vicecampion mondial de juniori la schi fond, Petrica Hogiu este curtat de Dinamo si CSAM Bucegi Predeal. Conducatorii de la CSI Vatra Dornei, clubul la care este legitimat fondistul, nici nu vor sa auda de un transfer.

Paul Pepene si Petrica Hogiu au schimbat fata schiului fond de la noi din tara dupa ce in sezonul trecut si-au atarnat de gat medalii la “mondialele” de juniori. Emulatia in jurul acestui sport este mult mai mare, iar cei doi medaliati au devenit adevarate vedete.

Daca in cazul lui Pepene apele sunt foarte tulburi, sefii Centrului de Pregatire Brasov din cadrul CS Dinamo comportandu-se cu el ca si cum le-ar fi dator pentru titlul mondial U23, la Hogiu e mult mai simplu. CSI Vatra Dornei excluse posibilitatea unui transfer la “granzii” din Brasov.

“Nici nu poate fi vorba de asa ceva. La cati bani am cheltuit cu el, ar fi culmea sa-l lasam sa plece acum. Noi suntem finantati de catre stat. Ni s-a redus bugetul, dar ne-am schimbat politica. Acordam o atentie mai mare sportivilor de valoare, care au rezultate. Din pacate, va fi mai greu cu cei care sunt de perspectiva in clipa fata, dar va trebui sa gasim o metoda prin care sa avem grija si de ei”, a declarat Octavian Pungovschi, presedintele Clubului Sporturilor de Iarna din Vatra Dornei.

sursa: www.schiromania.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *