Cursuri pentru arbitri

Asociația Județeană de Fotbal va demara un nou curs gratuit de formare a arbitrilor. Arbitrul FIFA Sebastian Gheorghe dorește astfel ca în următoarele luni să împrospăteze lotul de arbitri al CJA Suceava.

sebastian gheorghe 1

Sebastian Gheorghe – Arbitru FIFA

„Cei doritori să încerce această nouă experienţă trebuie să îndrăgească fotbalul şi mişcarea în aer liber. Chiar din momentul absolvirii cursului au şansa să intre într-un grup deja existent de 60 de tineri arbitri care împărtăşesc şi ei dragostea pentru sport. Nu trebuie neglijat nici faptul că arbitrajul poate deveni încă din primul an o sursă de rotunjire a veniturilor pentru elevi şi studenţi. Aşteptăm inclusiv fete la cursuri. Fotbalul feminin cunoaşte o mare dezvoltare în Europa, iar acum şansele de promovare sunt pe măsură”  a declarat arbitrul FIFA, Sebastian Gheorghe

Acest curs poate fi urmat de orice cetățean român, precum si orice cetatean străin cu domiciliul legal stabilit in Romania, cu precadere jucator de fotbal, cu o conduita exemplară în societate și fără să fi suferit condamnări penale. Cei interesati trebuie sa fie apți pentru efort fizic si sa aiba varsta cuprinsă între 15 și 30 de ani. Mai  multe informatii puteti afla la numarul de telefon 0723 435 743.

Comisia Județeană a Arbitrilor Suceava va organiza prima întâlnire pe data de 9 martie, la sediul AJF Suceava, situat la intrarea în stadionul Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cursuri pentru arbitri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*