Cure de slăbire inedite

Cei care au vazut meciurile amicale ale Cetatii au putut sesiza ca “galben-albastrii au disputat partidele in trening, in timp ce adversarii s-au prezentat in obisnuitul echipament de joc. Presedintele Dumitru Moldovan a lamurit aceasta problema de imagine.

“Pentru jucatori au fost mai degraba antrenamente decat meciuri. Probabil jucand in trening vor sa mai dea jos din kilograme” a glumit presedintele Cetatii. Afirmatia boss-ului din Areni a fost sustinuta si de antrenorul echipei. “Efortul depus in fâş este mult mai mare decat atunci cand joci in tricou si şort” a spus Ovidiu Murariu.

Suprinzator sau nu, primele efecte ale ineditei tactici de slabire s-au resimtit deja in cadrul lotului. Veteranul Mihai Gurita (foto) a slabit nu mai putin 6 kilograme in aceasta iarna.

Din pacate, greutatea treningului a apasat destul de greu pe umerii sucevenilor la unele meciuri amicale. In confruntarea cu FC Botosani, “galben-albastrii” s-au vazut neputinciosi in fata ofensivei mult mai zvelte a adversarilor…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cure de slăbire inedite"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*