Cupa României | Rezultatele din sferturi

Bucovina Radauti s-a calificat en-fanfare in semifinalele fazei judetene a Cupei Romaniei, dupa ce a trecut miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 7-1, de Somuz Falticeni. Echipa condusa de Daniel Balan si-a asigurat calificarea prin golurile lui Stoian (3), Ihnatiuc, Lelcu, Ionesi si Tofan. De partea cealalta, prezenti pe Municipal cu mai multi juniori, oaspetii au punctat prin R. Martin.

Detinatoarea trofeului, Somuzul Preutesti a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Dorna Vatra Dornei, pe terenul careia s-a impus in cele din urma cu scorul de 3-1. Toate golurile oaspetilor au fost marcate de Catalin Vasiliu, dupa un meci cu scandal, in care oficialii dorneni au reclamat faptul ca arbitrul Laurentiu Lazar nu a trecut direct la executarea loviturilor de la 11 metri la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc, incheiate cu 1-1.

Viitorul Liteni a ajuns in semifinale, dupa ce a trecut in deplasare, de Forestierul Frumosu, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Mihai Gurita si Alexandru Ivan. Cu acelasi scor s-a impus si Progresul Fratautii Vechi in fieful celor de la Sporting Poieni Solca. Tragerea la sorti a meciurilor din semifinale va avea loc miercuri, la sediul AJF Suceava. Cele doua semifinale ale Cupei Romaniei se vor juca in sistem tur-retur, in datele de 26 aprilie si 24 mai 2017.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Intotdeauna la Dorna se protesteaza…. si de cele mai multe ori arbitrii inghit comentariile pamfletistului de acolo, ex-om de mingi la Steaua. Acum ca treaba era mai serioasa au ramas cu buza umflata :)))

  2. balan principal la Foresta!!!!Merita omul,dar carte ioc.NIci sa vorbeasca nu prea stie..La ce-i acuma la Foresta….s-ar intelege perfect cu Ciutac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *