Cupa Victoriei, ediţia I

Cupa Victoriei Bivolarie

AJF Suceava şi Liceul Tehnologic Special Bivolărie au organizat în perioada 6-8 mai, la Vicovu de Sus, prima ediţie a Campionatului Naţional de fotbat mixt pentru copiii cu deficenţe de auz din România.

Întitulată Cupa Victoriei, competiţia a reunit la start echipe din şapte centre din ţară, este vorba de Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” din Iaşi, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr.2 din Sibiu, Şcoala Specială Gimnazială “Kozmutza Flora” din Cluj-Napoca, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Satu Mare, Liceul Tehnologic Special pentru deficenţi de auz din Cluj Napoca, Liceul Special pentru Copii cu deficenţe auditive din Buzău şi reprezentanta judeţului Suceava – echipa Liceului Tehnologic Special Bivolărie.

După două zile de concurs, primul loc a fost ocupat de Liceul Tehnologic Special Bivolărie, care s-a impus în finală, la loviturile de departajare, cu scorul general de 3-2, în faţa echipei Şcolii Gimnaziale “Kormutza Flora” din Cluj-Napoca.

Rezultatele complete înregistrate la Cupa Victoriei:

Grupa A:
Liceul Tehnologic Special Bivolărie – Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşo: 12-1
Liceul Tehnologic Special Bivolărie – Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 2 Sibiu: 6-0
Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 2 Sibiu – Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi: 2-2 (4-3, d.p.)

Grupa B:
Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Satu Mare – Şcoala Specială Gimnazială “Kozmutza Flora” Cluj-Napoca: 2-9
Liceul Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive Buzău – Liceul Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca: 0-1
Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Satu Mare – Liceul Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive Buzău: 0-6
Şcoala Specială Gimnazială “Kozmutza Flora” Cluj-Napoca – Liceul Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca: 3-0
Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Satu Mare – Liceul Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca: 1-4
Liceul Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive Buzău – Şcoala Specială Gimnazială “Kozmutza Flora” Cluj-Napoca: 1-0

Semifinale:
Liceul Tehnologic Special Bivolărie – Liceul Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive Buzău 2-0
Şcoala Specială Gimnazială “Kozmutza Flora” Cluj-Napoca – Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi: 3-0

Finala mică:
Liceul Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive Buzău – Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi: 3-0

Finala mare:
Liceul Tehnologic Special Bivolărie – Şcoala Specială Gimnazială “Kozmutza Flora” Cluj-Napoca: 1-1 (3-2, d.p.)

În afara premiilor oferite de AJF Suceava costând în cupe, medalii,diplome, mingi, tricouri de campioni, câştigătoarea primei ediţii a Cupei Victoria a fost recompensată şi cu suma de 800 lei din partea sponsorilor. Toate echipele participante au fost premiate cu cupe, medalii,diplome, mingi, tricouri, festivitatea de premiere având şi premii individuale.

Această competiţie se înscrie în proiectele naţionale pentru integrare socială şi se adresează tuturor centrelor sociale din ţară în care se regăsesc copii cu deficienţe de auz. „Sper că această primă ediţie să fie un început pentru aceşti copii şi pentru viitor să poată participa toate centrele din ţară. Împreună cu cei care lucrează cu aceşti copii şi îi însoţesc pretutindeni dorim să putem să le oferim bucuria de care au nevoie”, a precizat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Victoriei, ediţia I"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*