Cupa Sucevei 2014

Asociaţia „Prietenii Rugbyului din Bucovina” pregăteşte o nouă acţiune de promovare a sportului cu balonul oval în Suceava. Sâmbătă, începand cu ora 9:00, pe terenul “Unirea”, va avea loc Cupa Sucevei, ediţia 2014.

Evenimentul va debuta cu jocuri între copii din judeţele Suceava, Botoşani şi Iaşi. De la ora 11:00 pe teren vor intra veteranii. Old-boys U Cluj, Dacii Liberi Iaşi, Dracula Bucureşti şi gazdele de la Prietenii rugbyului din Bucovina se vor înfrunta timp de două ore în meciuri de old-boys. Festivitatea de premiere este programată în jurul orei 13:00, iar ziua va continua cu tradiţionala “repriză a 3-a”.

Cupa Sucevei 2014 este organizată de Asociaţia Prietenii Rugbyului din Suceava, în parteneriat cu CSM Suceava şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava. Acţiunea beneficiază de sprijinul următorilor sponsori: Valexin, Olcabtelecom, Sistem Conect, Expertoptic si SAV-COM.

“Ne aşteptăm la o participare numeroasă. Cu această ocazie ne vom reîntâlni cu foste glorii ale rugbyului sucevean, cu jucători care au activat la cele mai importante echipe din ţară. Să vedem dacă ne mai cunoaştem”, a glumit antrenorul Constantin Vlad.

Tehnicianul echipei de seniori CSM Bucovina a precizat că recent a încasat o primă tranşă de bani de la municipalitate: “De la începutul anului am cheltuit 30.000 de lei, bani primiţi de la CSM Suceava. Recent am încasat şi prima tranşă de la Primărie, 20.000 de lei, şi vreau să le mulţumesc domnului primar si consilierilor locali pentru acest lucru. Vom face tot posibilul ca băieţii să aibă bani de o bere la Zilele Sucevei”, a conchis Constantin Vlad.

Ultimele detalii legate de organizarea Cupei Sucevei vor fi stabilite joi seară, cu prilejul unui meci de pregătire, programat la ora 18:00, între CSM Bucovina şi echipa de juniori sub 18 ani de la CS Gura Humorului. Pentru tinerii rugbyşti antrenaţi de Andrei Varvaroi acest joc reprezintă un ultim test înainte de participarea la turneul final al Campionatului Naţional, care va debuta duminică, la Constanţa.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Sucevei 2014"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*