“Cupa Sucevei” la lupte greco-romane

Sala de Sport din cadrul Complexului „Unirea” va găzdui sâmbătă, de la ora 9:00, un puternic turneu de lupte greco-romane, intitulat Cupa Sucevei. Competiția va reuni la start peste 130 de sportivi din România și Republica Moldova.

Cupa Sucevei la lupte greco-romane este organizată de Asociația Progresistă Pro Excelență, în parteneriat cu Asociația Județeană de Lupte. La competiția care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 9:00, în Sala Complexului Sportiv “Unirea” sunt așteptați peste 130 de sportivi, de la cluburile Ceahlăul Piatra Neamț, CS Botoșani, CSM Medgidia, AS „Micul Luptător” Călărași, Academia de Lupte „Ghedeon” Ipotești, Zimbrul Siret, CSM Bucovina Rădăuți, CSȘ Rădăuți, LPS Suceava și CSM Suceava, dar și din Ialoveni – Republica Moldova. Tinerii luptători se vor întrece la categoriile copii, juniori 4 și juniori sub 15 ani.

Directorul tehnic al competiției, Valerică Gherasim susține că un eveniment de asemenea amploare n-a mai avut loc la Suceava de peste 25 de ani. „Ne bucurăm să anunțăm că evenimentul de la Suceava a devenit unul internațional, în condițiile în care a confirmat prezența și clubul din Ialoveni, un centru de lupte cu mare tradiție din Republica Moldova. Ne așteptăm la o competiție foarte tare, întrucât un concurs de asemenea amploare nu a mai avut loc la Suceava de peste 25 de ani, mai exact din 1999”, a transmis antrenorul Valerică Gherasim.

La rândul său, directorul de concurs George Andronic promite un spectacol total atât pentru concurenți cât și pentru spectatori. „Prin organizarea Cupei Sucevei ne-am propus să readucem în atenția publicului de la noi din oraș luptele greco-romane. Pe fani îi așteptăm în număr mare în tribune, pentru că tinerii de la cele șase cluburi din județ au nevoie de încurajări în drumul lor spre marea performanță. Vă asigur că va fi un eveniment bine pus la punct, făcut din dragoste pentru sport, în care micii luptători vor avea momentul lor de glorie, iar spectatorii vor avea parte de multe surprize, inclusiv o tombolă”, a spus George Andronic, fost luptător la CSM Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *