Cupă | Şomuzul Preuteşti – Ştiinţa Miroslava: 1-4

Somuzul Preutesti si-a incheiat aventura in Cupa Romaniei, dupa ce a pierdut miercuri dupa-amiaza, pe teren propriu, cu scorul de 1-4, in fata celor de la Stiinta Miroslava, intr-un meci ce a contat pentru turul al II-lea al competitiei.

Sustinuta de pe margine de un public numeros, din care nu a lipsit fanfara satului, trupa condusa de Catalin Vasiliu a deschis scorul in minutul 22, dupa ce Caeriu a finalizat cu capul o centrare venita din corner. Mult mai prezenta in ofensiva si cu trei goluri anulate pe motiv de offside, gruparea ieseana a restabilit egalitatea pe finalul primei reprize, printr-un penalty transformat de Alexandru Marin. Cu un mare plus la capitolul pregatire fizica, oaspetii au transat soarta calificarii in primul sfert de ora dupa pauza, cand au inscris de doua ori prin Izmana si Taciuc. Ramasa cu un jucator mai putin, dupa eliminarea lui Ovidiu Clim din minutul 71, formatia suceveana a mai incasat un gol cu opt minute inainte de final, cand Crenganis a inchis tabela la 1-4.

Somuzul Preutesti: Dencef – Simion, Caeriu, Constantin, Botosanu, Beclea, Stanca, A. Ciurla, Ov. Clim, R. Vasiliu, C. Vasiliu. Antrenor: Catalin Vasiliu. A mai intrat: C. Paval.

Stiinta Miroslava: Barladeanu – Odagieru, Moisi, Tacutanu, Pantaru, Taciuc, D. Munteanu, Savoaia, Izmana, Sasu, Al. Marin. Antrenor: Danut Munteanu. Au mai intrat Crenganis, Hutanu si Saritanu.

Foto: cronicadefalticeni.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupă | Şomuzul Preuteşti – Ştiinţa Miroslava: 1-4"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*