Cupa României | Rezultatele din sferturi

Faza judeteana a Cupei Romaniei Railex si-a desemnat miercuri echipele calificate in semifinalele competitiei. Cel mai echilibrat meci a avut loc pe terenul din Zvoristea, unde liderul campionatului judetean, Somuz Falticeni, a trecut la loviturile de departajare, cu scorul general de 5-3, de ACS Juniorul.

Progresul Fratautii Vechi a avut o misiune usoara in sfertul disputat la Ciprian Porumbescu, unde s-a impus miercuri, in fata gazdelor de la As Balada, cu scorul de 4-0, prin golurile marcate de Moraras, Tofan, Juravlea si Holban.

FC Pojorata a trecut pe teren propriu, cu 3-0, de Zimbrul Siret, in vreme ce Viitorul Liteni a ajuns in careul de asi al Cupei, dupa ce a castigat pe terenul celor de la Silva Udesti, cu scorul de 2-1, prin golurile lui Bijec si Rascu.

Meciurile din semifinalele Cupei Romaniei vor avea loc in sistem tur-retur, pe 25 aprilie si 16 mai. Tragerea la sorti a celor doua jocuri va fi efectuata miercuri seara in cadrul emisiunii Fair-Play de la televiziunea Intermedia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa României | Rezultatele din sferturi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*