Cupa României | Rezultate

Linda Ecotil, Black Team si Friends au fost protagonistele primei etape din cadrul fazei locale a Cupei Romaniei la minifotbal ce se desfasoara in aceasta primavara pe terenul “Ramiro” din Burdujeni.

Cu sapte echipe inscrise la start, competitia a debutat marti seara cu primul meciul dintre Linda Ecotil si Euro Express Full, contand pentru Grupa A. Castig de cauza au avut cei de la Linda, care s-au impus in final, cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Romascan, Diaconita si Solcan, pierzatorii reducand din diferenta prin capitanul Marian Serban. Intalnirea a fost precedata de un moment de reculegere, tinut in memoria lui Dorin Semeniuc, fost echipier la Euro Express Full.

In celalalt meci din Grupa A, Friends a tras din greu, joi seara, pentru a trece de cei de la FC Nastasian. Tipa si compania s-au impus in final cu scorul de 14-4, prin golurile marcate de Pascanut (3), Bijec (3), Burduja (3), Corban, Pantea, Tomescu, Berezoschi si Ailenei. De partea cealalta, aflati la debutul intr-o asemenea competitiei, cei de la FC Nastasian au evoluat cu mult tupeu, reusind sa conduca in primul sfert de ora cu 3-0 si 4-2, gratie golurilor lui Cosuleanu (3) si Holca.

In Grupa B, Black Team si-a asigurat practic calificarea in semifinale, dupa a castigat, cu scorul de 8-1, in fata celor de la Tim-Group. “Negrii” s-au impus prin golurile semnate de Tautianu (3), Teodor (2), Jitariuc, Al. Niculae si Colominschi, la victorie aducandu-si contributia si portarul Sofian, care a parat doua lovituri de pedeapsa de la 9 metri. Tim-Group a reusit golul de onoare prin Iosif Netbai.

Programul de saptamana viitoare:

Marti, 24 martie:
ora 18.00: FC Nastasian – Euro Express Full
ora 19.00: Friends – Linda Ecotil

Joi, 26 martie:
ora 18.00: Adistal InterConti – Black Team
ora 19.00: Linda Ecotil – FC Nastasian

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa României | Rezultate"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*