Cupa României nu mai reprezintă în acest sezon un “punct de interes” pentru Foresta

Spre deosebire de anii trecuti, cand Foresta aducea pe stadionul Areni formatii titrate de Liga I, precum FCSB, Gaz Metan Medias sau Dinamo, in acest sezon, Cupa Romaniei nu mai reprezinta un “punct de interes” pentru gruparea suceveana. Afirmatia ii apartine presedintelui-executiv Andrei Ciutac, care a explicat ca, in contextul in care spectatorii nu au acces pe stadioane din cauza pandemiei de coronavirus, “galben-verzii” nu tin neaparat sa aiba un parcurs cat mai lung in Cupa Romaniei, prioritar fiind campionatul Ligii a III-a, unde au un obiectiv clar: promovarea.

Cupa Romaniei nu reprezinta neaparat un punct de interes pentru ca, nefiind spectatori in tribune, acele posibile meciuri cu echipe de Liga I nu ar avea niciun farmec. In plus, costurile pentru organizarea meciurilor din fazele superioare sunt destul de piperate. In contextul in care spectatorii nu pot participa la meciuri, iar incasarile din bilete sunt inexistente, nu ne intereseaza Cupa in acest sezon. Si nu neaparat din cauza costurilor prea mari, ci raportandu-ne si la ce am patit in sezoanele trecute, cand meciurile de Cupa au avut un impact foarte mare asupra rezultatelor noastre din campionat”, a declarat Ciutac.

Foresta va debuta in Cupa Romaniei pe data de 7 octombrie, cand va evolua, cel mai probabil, pe terenul vecinilor de la Somuz Falticeni, intr-un meci contand pentru Turul al III-lea al competitiei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *