Cupa României | Foresta – Dante, astăzi, ora 16.30

Foresta și Dante Botoșani se înfruntă astăzi, de la ora 16.30, pe stadionul Areni, într-un meci eliminatoriu în care miza este calificarea în play-off-ul Cupei României.

Vom trata meciul cu maximă seriozitate, pentru că ne-am propus să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României. Încercăm să obținem maximum de la acest joc, chiar dacă nu stăm așa bine din punct de vedere numeric. Starea de spirit este însă una bună după seria de rezultate pozitive înregistrate până acum și sperăm ca fanii noștri să vină în număr mare să ne susțină. Dante rămâne un adversar periculos. Chiar dacă a pierdut în vară o serie de jucători, a rămas cu un nucleu de fotbaliști buni. Botoșănenii s-au mobilizat tot timpul exemplar la meciurile cu Suceava, mai ales că vor fi și stimulați bine din punct de vedere financiar. Ne așteptăm la o replică dârză”, a declarat antrenorul Dorin Goian.

Cele două echipe s-au întâlnit sâmbătă trecută în campionat, într-un meci disputat la Bucecea și încheiat cu victoria “galben-verzilor”, scor 2-1.

Partida de astăzi de pe Areni va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din centralul Dorin Burloiu (Galați), ajutat la cele două tușe de Daniel Vlase (Galați) și Cristi Ichim (Brăila).

Foresta este favorită la casele de pariuri cu o cotă de 1.50 la victorie. De partea cealaltă, un succes al celor de la Dante la Suceava este cotat cu 6.00, în vreme ce o eventuală remiză la finalul timpului regulamentar are o cotă de 4.00.

8.000 de euro de căciulă vor primi echipele calificate în play-off-ul Cupei României. 

Foto: Fotograful Sportiv

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *