Cupă | Rezultatele din optimi

Faza judeteana a Cupei Romaniei a programat astazi meciurile din cadrul optimilor de finala. Surpriza zilei a venit de la Rasca, unde gazdele de la Plesul au eliminat din competitie campioana en-titre Bradul Putna, cu scorul de 2-1, printr-o dubla semnata de Cosmin Pascariu. Cea de-a doua formatie de Liga a V-a calificata in sferturile de finala este CSM Dorna, dupa 2-1 cu Bucovina II Milisauti.

Progresul Fratautii Vechi continua cursa de aparare a trofeului castigat in ultimii doi ani, dupa ce s-a impus astazi, la Dornesti, cu scorul de 5-2, prin golurile lui Acatrinei (2), Pandele (2) si Emil Romas. Scorul optimilor a fost realizat de Somuzul Preutesti, care a castigat, cu un categoric 5-0, pe terenul celor de la Viitorul Liteni, la finalul unui joc decis de golurile marcate de C. Vasiliu (2), Stanca, Balau si R. Vasiliu.

Somuz Falticeni a transat inca din prima repriza soarta calificarii in intalnirea cu Stiinta Vicovu de Sus, prin golurile marcate de Savoaia, Ailincai, Nechitoaia si Lutac.

O misiune usoara a avut si Viitorul Veresti, care a trecut pe teren propriu, cu 3-0, de CS Gura Humorului, la finalul unui joc abordat de oaspetii cu echipa de juniori.

Cel mai lung meci s-a disputat la Vatra Moldovitei, unde oaspetii de la Ciocanesti au avut nevoie de prelungiri pentru a trece mai departe. Meciul Silva Udesti – Avantul Volovat s-a incheiat cu scorul de 4-2, doar ca oaspetii au depus o contestatie la final.

Rezultatele optimilor de finala:

Dorna Vatra Dornei – Bucovina II Milisauti 2-1
Locomotiva Dornesti – Progresul Fratautii Vechi 2-5
Plesul Râsca – Bradul Putna 2-1
Viitorul Liteni – Somuzul Preutesti 0-5
Stiinta Vicovu de Sus – Somuz Falticeni 0-4
Viitorul Veresti – CS Gura Humorului 3-0
Silva Udesti – Avântul Volovat  4-2 (contestatie)
Victoria Vatra Moldovitei – Bucovina II Ciocanesti 1-1 (1-3, dupa prelungiri)

COMENTARII:

4 Comentarii la "Cupă | Rezultatele din optimi"

  1. ce se intampla cu putna?

  2. De cand pierde putna nici nu mai pune stiri pe blogul lot:))

  3. Votati pe http://www.liga2.ro >>>> Marius Matei, cel mai bun jucator al etapei a XI a. Merita!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*