Cupa Primaverii, prima editie

Trei locatii din Suceava vor gazdui in zilele de 1 si 2 aprilie prima editie a Cupei Primaverii la minifotbal, o competitie interscolara adresata copiilor intre 7 si 12 ani.

Organizata de catedra de fotbal a Liceului cu Program Sportiv sub coordonarea Inspectoratului Scolar Judetean si în parteneriat cu Directia pentru Sport a Judetului Suceava, Universitatea “Stefan cel Mare” si Asociatia Judeteana de Fotbal, intrecerea va reuni la start circa 500 de copii care vor reprezenta nu mai putin de 27 de unitati de invatamant din municipiul Suceava precum si din localitatile limitrofe.

Important este sa le oferim acestor copii posibilitatea de a juca fotbal intr-un cadru organizat si intr-un spirit competitiv. Totodata, speram sa fie o atmosfera cat mai buna, care sa lege o relatie de prietenie intre echipele participante, iar pe viitor, aceasta cupa sa devina o traditie la nivelul orasului”, a spus Ovidiu Murariu, membru in comisia de organizare a competiei.

Prima editie a Cupei Primaverii se va desfasura pe doua categorii de varsta. Impartite in patru grupe, cele 17 echipe avand in componenta copii din ciclul primar al claselor I-IV vor concura incepand de joi pe terenul sintetic al Hotelului Zamca si in Sala LPS pentru cele patru locuri din semifinalele de vineri.

Mult mai disputata se anunta intrecerea rezervata copiilor din clasele V-VI, acolo unde nu mai putin de 25 de echipe vor lupta pe terenul de la Universitatea pentru un loc in sferturile de finala ale competitiei.

Cele doua festivitati de premiere vor avea loc vineri, in jurul orelor 15.00, in incinta Salii LPS, respectiv 16.30, pe terenul din cadrul Universitatii, organizatorii urmand sa ofere diplome de participare tuturor unitatilor scolare, diplome pentru locurile 1-3, premii speciale pentru “cel mai tehnic jucator”, cel mai bun portar”, “golgheterul competitiei”, cupe, precum si premii constând în mingi sau ghete de fotbal.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *