Cupa Primăverii, ediţia a V-a

Terenul de fotbal din Dolhesti a gazduit la inceputul acestei saptamani cea de-a V-a editie a Cupei Primaverii, o competitiei organizata de catre Asociatia Sportiva Vulturii Dolhesti si Asociatia Sportiva Oltea Doamna Dolhasca, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava. Dupa doua zile de fotbal, in intrecerea destinata baietilor, trofeul pus la bataie de organizatori a ajuns in vitrina divizionarei a cincea Somuzul Preutesti, care a bifat doua victorii din doua posibile. Locul secund a fost ocupat de gazdele de la Victoria Dolhesti, in vreme ce vecinii de la Zimbrul Dolhestii Mici au completat podiumul de premiere, pe locul 3.

Pregatita de antrenorul Edu Lichenstein, castigatoarea editiei din acest an, Somuzul Preutesti, si-a adjudecat si cele doua premii speciale acorde de organizatori. Astfel, Catalin Vasiliu a fost declarat cel mai bun jucator al turneului, in vreme ce Andrei Aanitei, cu doar un sigur gol incasat, a primit premiul de cel mai bun portar.

Rezultatele turneului masculin:

Victoria Dolhesti – Somuzul  Preutesti 0-3
Zimbrul Dolhestii Mici – Victoria Dolhesti 1-2
Somuzul Preutesti – Zimbrul Dolhestii Mici 5-1

100_2552

Luni, tot in cadrul Cupei Primaverii,  s-a desfasurat si un meci demonstrativ de fotbal feminin intre reprezentantele localitatilor Dolhesti si Dolhasca. Disputa a fost castigata de echipa gazda, care s-a impus la loviturile de departajare, cu 3-2.

A fost o competitie reusita cu sprijinului acordat de catre profesorii Alin Rotaru si Pavel Craciun. Incepand de anul viitor, ne propunem ca aceasta intrecere numita Cupa Primaverii sa aiba un format nou si sa devina o competitiei dedicata sportului de masa”, a precizat initiatorul competitiei, Marcel Irimie, care a precizat ca intrecerea din acest an a adunat peste 100 de spectatori.

Precedentele patru editii ale Cupei Primaverii au fost castigate de Real Falticeni (2009), Sporting Bunesti (2010), Juventus Iaslovat (2011) si Foresta Malini (2012).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Primăverii, ediţia a V-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*