Cupa Prieteniei | Ediţia a II-a

Sala de sport din comuna Todiresti a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute cea de-a doua editie a Cupei Prieteniei la fotbal, competitie care a reunit la start peste 100 de copii nascutii in anul 2003, de la scolile gimnaziale din Ciprian Porumbescu, Bosanci, Darmanesti, Comanesti, Todiresti, Ipotesti, Fantanele, Mihoveni, plus o reprezentativa a Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Trofeul a fost adjudecat de LPS Suceava, echipa pregatita de Ovidiu Murariu sI Marius Lup reusind sa se impuna in mare finala, cu scorul de 3-0, in fata gazdelor de la Scoala Gimnaziala Todiresti. Podiumul a fost completat de reprezentativa Scolii Gimnaziale din Comanesti, care a trecut in finala mica, la loviturile de departajare, cu scorul de 3-1, de echipa Scolii Gimnaziale din Ipotesti.

Rezultatele inregistrate la Cupa Prieteniei:

Grupa A:
LPS Suceava – Scoala Bosanci 2-0
Scoala Ciprian Porumbescu – Scoala Comanesti 0-4
Scoala Bosanci – Scoala Darmanesti 5-0
LPS Suceava – Scoala Comanesti 3-2
Scoala Ciprian Porumbescu – Scoala Darmanesti 3-0
Scoala Comanesti – Scoala Bosanci 4-0
LPS Suceava – Scoala Ciprian Porumbescu 4-0
Scoala Darmanesti  – Scoala Comanesti 0-4
Scoala Ciprian Porumbescu – Scoala Bosanci 1-2
LPS Suceava –  Scoala Darmanesti 3-1

Grupa B:
Scoala Fântânele  – Scoala Ipotesti 2-5
Scoala Todiresti  – Scoala Mihoveni 6-0
Scoala Fântânele – Scoala Todiresti 1-4
Scoala Mihoveni – Scoala Ipotesti 0-3
Scoala Todiresti – Scoala Ipotesti  2-1
Scoala Mihoveni – Scoala Fântânele 0-4

Finala mica:
Scoala Comanesti – Scoala Ipotesti 3-1 (dupa penaltyuri)

Finala mare:
LPS Suceava – Scoala Todiresti 3-0

Ma bucur pentru câstigarea acestei competitii, într-un fel normal, tinând cont ca elevii nostrii sunt angrenati permanent în activitatea competitionala. De asemenea, ne dorim sa ne atingem obiectivele propuse, acelea de legitima cei mai buni copii la LPS Suceava si de a câstiga cât mai multe competitii la nivel judetean si national”, a declarat Marius Lup, antrenorul echipei castigatoare.

La randul sau, Ovidiu Murariu, seful catedrei de fotbal de la Liceul cu Program Sportiv Suceava considera ca intrecerea de la Todiresti si-a atins scopul, acela de face o prima selectie in vederea formarii la LPS a unei clase de elita la fotbal, incepand cu viitorul an scolar. “A fost o competitie interesanta care a scos în evidenta faptul ca apar permanent copii cu potential pentru fotbal, ceea ce ne determina sa colaboram în continuare cu toate unitatile scolare din judet în activitatea noastra de selectie pentru atragerea celor mai valorosi copii la clubul nostru. Credem ca acest lucru este realizabil mai ales ca în acest an încercam sa scolarizam pentru clasa a V-a, copii nascuti în anul 2004, copii care formeze o clasa de elita la fotbal. Mai mult, finalizarea lucrarilor la campusul scolar si în special a terenului de fotbal cu suprafata sintetica si dimensiuni normale de joc sper sa ne ofere sansa unei selectii permanente. Multumim gazdelor noastre de la Scoala Gimnaziala Todiresti pentru organizarea competitiei, tuturor participantilor pentru receptivitatea de a colabora cu noi în vederea selectiei copiilor valorosi, precum si copiilor care au participat si s-au implicat cu devotament la fiecare meci”, a declarat Ovidiu Murariu.

Editi a II-a a Cupei Prieteniei la fotbal a fost organizata in baza unui parteneriat intre Liceul cu Program Sportiv Suceava si Scolile Gimnaziale din Todiresti si Bosanci.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Prieteniei | Ediţia a II-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*