Cupa Pheonix la baschet 3×3 a ajuns la ediția a V-a

Clubul Sportiv Pheonix si New York Crew Suceava organizeaza in urmatoarele trei weekend-uri cea de-a V-a editie a Cupei Pheonix, cel mai mare campionat de baschet 3×3 din judetul Suceava.

Dotata cu premii totale in valoare de 8.000 de lei, competitia din acest an se va desfasura in trei locatii diferite: sala de sport din comuna Dumbraveni (31 august – 1 septembrie), Scoala “Mihail Sadoveanu” din Falticeni (7-8 septembrie) si parcarea Shopping City Suceava (14-15 septembrie).

Evenimentul este impartit in doua activitati, prima fiind competitia de baschet 3×3, la care pot participa echipe formate din trei jucatori plus o rezerva, la categoriile U12, U14, U18, Open si +35 de ani. Cea de-a doua activitate este destinata publicului spectator, care este invitat sa participe la miscare, socializare, jocuri de badminton, tir cu arcul, baschet, minivolei, minifotbal, curse de trotinete si de role, precum si la traseele de dezvoltare motrica puse la dispozitie de organizatori.

Inscrierile pentru cea de-a V-a editie a Pheonix Cup se pot face online, prin intermediul linkului https://forms.gle/3mNteHmTc8SNQAyC8, validarea echipelor urmand sa se realizeze cu o ora inainte de incepere competitiei.

Pe perioada competitiei se vor desfasura si concursuri de aruncari libere, aruncari de trei puncte si slam dunk, la care pot participa atat sportivii deja înscrisi, cât si spectatorii, au mai anuntat organizatorii. Primele patru editii ale competitiei au adunat la start peste 300 de participanti.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *