Cupa Omnia Junior 2012

Club Omnia Sport organizează in aceasta primavara prima cupă la minifotbal pentru juniori. Competitia se va desfasura in trei etape regionale in salile de sport din Cajvana (10 martie), Siret (17 martie) şi Bosanci (24 martie), turneul final fiind programat pe terenul de la Conacul Domnesc din Suceava (7 aprilie).

La prima etapa regionala, ce se va desfasura in sala din sport din Cajvana, vor lua parte reprezentatele localitatilor Cajvana, Arbore, Todireşti, Comăneşti, Cacica şi Botoşana. Cel de-al doilea turneu, ce se va desfasura în sala de sport din Siret (fost Sam), va reuni la start formatii din Siret, Calafindeşti, Bălcăuţi, Grămeşti, Mihăileni şi Zamostea, in vreme ce ultima etapa regionala, programata in sala de sport din Bosancu, va aduna la start echipe din localitatile Bosanci, Udeşti, Liteni, Vereşti, Dumbraveni si Salcea.

Primele doua clasate in fiecare dintre cele trei etape regionale vor obtine calificare la turneul final.

Lotul fiecărei echipe va fi alcătuit din câte 10 jucători şi un antrenor. Echipele vor fi alcătuite din câte 5 jucători de teren plus un portar. Jocurile se vor desfăşura pe parcursul a doua reprize a câte 15 minute.

Pentru informatii suplimentare sunati la numarul 0745/054.015 sau accesati www.clubomniasport.ro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Omnia Junior 2012"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*