Cupa „Nord Arena” la skanderberg

Eşti tare în braţ ? Acum ai şansa să îţi măsori forţele într-o competiţie oficială de skanderberg. La primul turneu de acest gen găzduit la Suceava, va participa şi cvadruplul campion mondial, Ion Oncescu(foto).

Evenimentul organizat de Clubul Sportiv “Nord Arena” în colaborare cu Asociaţia Română de skanderberg “Braţ de fier” este destinat copiilor mai mari de 14 ani, seniorilor dar şi senioarelor. Pe lângă sportivi din 6 judeţe ale Moldovei, în concurs va putea participa oricine se va prezenta la înscrierile de dinainte turneului. Este suficient un act de identitate iar minorii trebuie să fie însoţiţi de un părinte sau să aiba un acord scris de la acesta.

Toţi cei prezenţi la această competiţie vor putea să ia autografe şi să vorbească cu invitatul de onoare al turneului, Ion Oncescu. După finalele concursului programate să înceapă la ora 19:00, vor avea loc demonstraţii ale lui Ion Oncescu cu câştigătorii competiţiei. Mai mult, organizatorii au dat asigurări că toţi cei care vor avea curaj, vor putea să îl provoace la o partidă pe cvadruplul campion mondial.

Cupa Regională “Nord Arena” la skanderberg va avea loc sâmbătă, 17 ianuarie, începând cu ora 10, la Iulius Mall Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *