Cupa Moş Crăciun a ajuns la ediţia a X-a

Municipiul Suceava va gazdui in perioada 16-18 decembrie cea de-a X-a editie a Cupei “Mos Craciun” la fotbal pentru copii. Organizata de clubul local ACS Juniorul Suceava, in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava si Federatia Romana de Fotbal, editia din acest an a competitiei se adreseaza grupelor de copii nascuti in anii 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 si 2010 si se desfasura in trei locatii diferite, Balonul de la Universitatea “Stefan cel Mare”, Balonul complexului Zamca si sala Liceului cu Program Sportiv Suceava.

La editia din acest an sunt asteptati sa participe aproximativ 700 de copii de la 60 de cluburi din Romania si Republica Moldova. Printre cluburile care si-au anuntat deja prezenta se numara: Juniorul Suceava, LPS Suceava, CSM Dorna, Foresta Falticeni, Junior Campulung, Junior Botosani, CSS Botosani, FC Buiucani, Dacia Chisinau, Zimbru Chisinau, Sporting Bacau, Magic Iasi, Viitorul Bacau, Politehnica Iasi, Luceafarul Suceava sau Luceafarul Cluj.

Se anunta una dintre cele mai disputate editii din ultimii ani. Au trecut deja zece ani de la prima editie, iar Cupa Mos Craciun de la Suceava a devenit una de traditie. Turneul a crescut de la un an la altul, dovada ca alaturi de noi a venit ca partener si Federatia Romana de Fotbal”, a declarat managerul Cupei “Mos Craciun”, Ciprian Anton.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *