Cupa „Moş Crăciun” 2014

Municipiul Suceava va gazdui in perioada 20-22 decembrie cea de opta editie a Cupei “Mos Craciun” la fotbal pentru copii, competitie organizata de catre clubul local Sporting Suceava, in parteneriat cu AJF Suceava si Federaia Romana de Fotbal. Editia din acest an se adreseaza grupelor de copii nascuti in anii 2003, 2004, 2005 si 2006 si se va desfasura in doua locatii, balonul din cadrul USV si sala LPS.

Organizatorii au terminat inscrierile, pe lista figurand 44 de formatii, printre care FC Odorheiul Secuiesc, Tampa Brasov, Dacia Chisinau, FC Buiucani si Zimbrul Chisinau. De asemenea, la startul competitiei din 2014 se vor alinia si gruparile locale Luceafarul Bucovina Suceava, Juniorul Suceava, LPS Suceava, Juniorul Campulung Moldovenesc, CN “Nicu Gane” Falticeni, Dorna Vatra Dornei si Maxi Vatra Dornei.

Vezi regulamentul si programul meciurilor!

afis cupa mos craciunE o competitie in care, in acest an, sunt angrenati circa 800 de copii, dintre care 150 numai din Republica Moldova. In total, vor fi in jur de 120 de jocuri, mai multe decat anul trecut, fiecare echipa participanta avand cel putin patru meciuri asigurate”, a precizat promotorul Cupei “Mos Craciun”, Ciprian Anton.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa „Moş Crăciun” 2014"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*