Cupa “Moş Crăciun” IV

Cupa “Moş Crăciun” la minifotbal a ajuns la ediţia cu numărul IV. La fel ca şi în anii trecuţi, evenimentul va fi marcat de un meci demonstrativ între foşti şi actuali fotbalişti din judeţul Suceava.

Ediţia din acest an a Cupei “Moş Craciun” se va desfăşura în perioada 21-23 decembrie şi va reuni în jur de 500 de tineri fotbalişti de la 32 de echipe. Partidele se vor desfăşura în sala Liceului cu Program Sportiv şi în noua bază sportivă de la Complexul Zamca.

“Ca o noutate, in acest an am fost nevoiti sa refuzam solicitarile mai multor cluburi de a participa la aceasta competitie pentru ca nu mai sunt locuri. In total vor veni 350 de copii din afara Sucevei, acestia urmand sa viziteze judetul al finalul competitiei”, a spus Ciprian Anton

Principalul punct de atracţie al turneului îl reprezintă meciul demonstrativ între foşti şi actuali fotbalişti suceveni. Organizatorii au contactat până acum peste 20 de sportivi, printre cele mai importante nume regăsindu-se Dorin Goian, Mihai Roman, Dorin Semeghin, Daniel Bălan şi Mugur Bolohan. Partida va avea loc miercuri, 22 decemebrie, de la ora 19:30, în sala Liceului cu Program Sportiv.

“Printre cei care vor fi prezenti la acel meci se numara Gica Paius, Radu Casuba, Victor Galusca, Florin Cristescu, Ilie Gafencu, Mihai Gurita, Ovidiu Ciobanu si Mugur Bolohan, ultimul urmand sa vina la Suceava impreuna cu fiul sau care joaca la grupa de 2003 a clubului Steaua. Au mai acceptat invitatiile de a participa la acest meci Mihai Roman, Dorin Goian, Dorin Semeghin, Daniel Balan, Laurentiu Berezoschi, Marius Onciu si Tudor Homneac. Nu in ultimul rand i-am invitat si pe cei mai tineri jucatori, cum sunt Daniel Paius si Vald Hintescu de la Academia Gheorghe Hagi sau Alex Buziuc de la Sporting”, a mai spus Ciprian Anton.

La startul Cupei “Mos Crăciun” se vor alinia în acest an şase formaţii din judeţul Suceava. Este vorba despre CS Sporting, LPS Suceava, Olympic Suceava, Bucovina Şcheia, Nicu Gane Fălticeni şi Remember Cîmpulung Moldovenesc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa “Moş Crăciun” IV"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*