Cupa Moș Crăciun – ediția V

Municipiul Suceava va gazdui in perioada 16-18 decembrie cea de cincea editie a Cupei “Mos Craciun” la fotbal pentru copii, competitie organizata de catre clubul local Sporting Suceava, Consiliul Judetean Suceava in parteneriat cu Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava si Liceul cu Program Sportiv din localitate.

Editia din acest an se adreseaza grupelor de copii nascuti in anii 2000, 2001, 2002 si 2003 si se va desfasura in doua locatii din municipiul Suceava, “balonul” din cadrul Universitatii si sala Liceului cu Program Sportiv.

Aflati inca in perioada de inscrieri, organizatorii editiei din acest an mizeaza pe prezenta a peste 30 de cluburi din intreaga tara, pe lista formatiilor invitate fiind nume ca Steaua Bucuresti, Politehnica Iasi, Gloria Bistrita sau Cn “Mircea Eliade” din Bucuresti. De asemenea, la startul competitiei se vor alinia si gruparile locale Sporting Suceava, Bucovina Scheia, Sport Style Suceava si Cs Remember Campulung Moldovenesc.

In cadrul evenimentului de la jumatatea acestei luni, sala Liceului cu Program Sportiv va gazdui sambata, 17 decembrie, si un interesant patrulater la minifotbal, in care se vor infrunta o echipa a actualelor glorii a fotbalului sucevean, formata din jucatori ca Daniel Balan, Mihai Roman sau Lucian Goian, o selectionata formata din jucatori ai gruparilor locale Rapid si Sporting, o selectionata a Campionatului Judetean de Minifotbal, plus Railex, medaliata cu bronz la ultimul turneu final al Campionatului National de Minifotbal.

Intermedia Tv va transmite in direct o parte din meciurile care se vor disputa la categoriile 2002 si 2003.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Moș Crăciun – ediția V"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*