Cupa Liceelor, la a V-a editie

In perioada 21 – 22 mai 2011, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava în parteneriat cu Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava, Direcţia de Sănătate Publică Suceava, Asociaţia Judeţeană ,,Sportul pentru toţi” Suceava, organizeaza ,,Cupa Liceelor” Editia a V-a, sub sloganul “Fii fair-play cu viata ta, spune NU drogurilor!

La competitie participă echipe de fotbal din licee, alcătuite din 5 jucători de câmp şi un portar, legitimaţi sau nelegitimaţi ce frecventează cursurile la zi la liceul respectiv. Ca si la editiile precedente, in teren este obligatorie participarea la cel puţin o repriză a unui profesor sau părintele unuia dintre elevi. Echipele vor fi formate din 10 jucători şi un coordonator de grup care va prezenta organizatorilor un tabel nominal cu viza medicală a jucătorilor.

Anul acesta la Cupa Liceelor s-au inscris noua echipe, care au fost distribuite in trei grupe. In urma tragerii la sorti Scoala Filadelfia Suceava, Liceul de arta “Ciprian Porumbescu” Suceava si Colegiul de informatica “Spiru Haret” Suceava fac parte din Grupa A, in Grupa B avem Grupul Scolar Dumbraveni, Liceul cu Program Sportiv Suceava si Grupul Scolar “Samuil Isopescu” Suceava, iar in Grupa C vor juca Colegiul National “Petru Rares” Suceava, Colegiul National de Industrie Alimentara Suceava si Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Suceava.

Castigatoarele grupelor se vor califica in play-off. In urma meciurilor directe dintre ele se va stabili si clasamentul final.

Meciurile celei de-a cincea editii a Cupei Liceelor se vor desfasura pe terenul de la Iulius Mall.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *