Cupa Interetnică Bucovina, ediția a 15-a

În aceste zile la Suceava se desfășoară cea de-a 15-a ediție a Cupei Interetnice Bucovina. La eveniment participă membri ai minorităților etnice din Bucovina, reprezentanți ai Administrației Regionale Rădăuți, dar și elevi și studenți din Republica Moldova.

Activitățile sportive vor începe vineri, la ora 18.00, în sala Liceului cu Program Sportiv Suceava, cu un meci de fotbal între membri ai Administrației județului Suceava și cei ai Regiunii Cernăuți.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, la ora 10.00, pe terenul Liceului Sportiv Suceava. După acest moment, băieții vor concura într-un turneu de fotbal, iar fetele se vor confrunta la kin-ball, badminton, tir cu arcul și activități de fitness-aerobic.

Începând cu ora 16.30 echipele participante vor schimba echipamentul sportiv cu costumele tradiționale, pentru a prezenta spectatorilor moștenirea culturală.

Organizatorul local al manifestărilor este Asociația Județeană Sportul pentru Toți Suceava, cu ajutorul Fundației ANA, Asociației Juventus, Liceului cu Program Sportiv Suceava și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava.

Evenimentul stă sub egida MOVE Week 2018, patronat de ISCA Danemarca, și a Proiectului #Dopout, finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Interetnică Bucovina, ediția a 15-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*