Cupa Interconti, ediţia a 3-a

Timp de cinci zile, la Suceava s-a desfăşurat a treia ediţie a Cupei Interconti la tenis de câmp. Organizat pe terenurile de la Clubul Sportiv Select, concursul a reunit la start aproximativ 60 de tenismeni din mai multe judeţe ale ţării.

Cupa Interconti s-a desfăşurat pe opt tablouri de concurs, cinci la masculin şi trei la feminin. Întrecerea a fost organizată cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava, CSM Suceava, Asociaţiei Judeţene de Tenis şi al Clubului Sportiv Select. Printre remarcaţii turneului s-au regăsit şi tenismeni suceveni. Vasile Filip s-a impus la categoria de vârstă 10 ani, Ioan Marincuţa a terminat al doilea la 12 ani, iar Bogdan Marasin a prins ultima poziţie a podiumului în competiţia destinată sportivilor de 18 ani. La feminin – 16 ani, suceveanca Mădălina Sburlea a terminat pe locul 4.

“Cupa Interconti este o competiţie de categoria I în calendarul Federaţiei Române de Tenis. Turneul a reunit la start 60 de copii din intreaga ţară, doi dintre ei din Republica Moldova şi Italia. Pentru sportivii clubului nostru a fost o ocazie foarte bună pentru a-şi vedea adevărata valoare”, a declarat antrenorul clubului “Select” Suceava, Mihai Pop.

Peste o lună de zile terenurile de tenis din cadrul compexului sportiv “Unirea” vor găzdui o etapă din circuitul BCR Tenis Partener. Competiţia se va desfăşura în perioada 6-9 septembrie şi va reuni sportivi din toată ţara.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *