Cupa “Iepuraş” – editia a 2-a

Timp de două zile, terenul de sport RAMIRO din Burdujeni găzduieşte ediţia a doua a Cupei “Iepuraş” la minifotbal. Competiţia organizată de Asociaţia Sportivă Sporting Suceava, reuneşte copii de la cluburile de fotbal din judeţ, cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani.

Daca în urmă cu un an, la Cupa Iepuraş s-au înfruntat copii şi din alte judeţe ale ţării în frunte cu reprezentanţii clubului Steaua Bucureşti, organizatorii au încercat de data aceasta să pună faţă în faţă doar echipe sucevene.

Chiar şi în aceste condiţii, promotorul turneului Ciprian Anton speră ca acest turneu să fie un succes la fel ca şi prima ediţie: “Participa Sporting Suceava, LPS Suceava, Vointa Iaslovat si Cetatea Suceava.Vrem sa ramana Cupa Iepuras a Sucevei. Din acest motiv am refuzat cererile de participare pe care le-am primit de la cluburi din Botosani, Piatra Neamt si Bacau. Le-am explicat ca vrem ca aceasta competitie sa fie doar intre suceveni, iar Cupa Mos Craciun din iarna sa fie ceva la nivel national”.

Ediţia a doua a Cupei Iepuraş, se va desfăşura pe perioada a două zile. Miercuri vor avea loc o parte dintre meciurile din grupe, iar joi se vor disputa şi restul jocurilor. Turneul este tip campionat, astfel că nu vor avea loc finale, echipa câştigătoare urmând să se decidă în funcţie de numărul de puncte acumulate.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa “Iepuraş” – editia a 2-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*