Cupa Hagi| Turneul retur

Terenul sintetic din cadrul Universitatii “Stefan cel Mare” Suceava va gazdui sambata turneul retur al fazei zonale a Cupei Hagi Danone, competitie destinata copiilor sub 12 ani. Turneul va debuta la orele 12.00 si va reuni la start cinci cluburi din judet, impartite in doua grupe: Sporting Suceava, Remember Campulung Moldovenesc si Css Radauti, in grupa A, Bucovina Scheia si Rapid Suceava, in grupa B.

Castigatorele celor doua grupe vor disputa, cu incepere de la orele 16.00, finala turneului retur, urmand ca invingatoarea turneului retur sa intalneasca in finala pentru desemnarea echipei care va reprezenta judetul Suceava la faza zonala a Cupei Hagi echipa celor de la Rapid Suceava, care a castigat primul turneu al fazei judetene, disputat la inceputul lunii noiembrie a anului trecut. In cazul in care grupa pregatita de Florin Cristescu va castiga si turneul retur, aceasta se va califica automat la faza zonala.

Programul turneului retur:

ora 12.00: Sporting Suceava – Remember Campulung
ora 13.00: Bucovina Scheia – Rapid Suceava
ora 14.00: Remember Campulung – Css Radauti
ora 15.00: Css Radauti – Sporting Suceava
ora 16.00: Finala

Turneul zonal al Cupei Hagi Danone va avea loc in perioada 20-21 aprilie, pe stadionul Areni si va reuni la start reprezentatele judetelor Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau si Vaslui. Castigatoarea zonalului se va califica, alaturi de alte sapte echipe, la turneul final ce va avea loc intre 29 mai si 2 iunie, la Arad.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *