Cupa Hagi | Program școli

Organizatorii fazei zonale a Cupei Hagi –editia 2012– au intrat in linie dreapta cu pregatirea turneului ce se va desfasura in acest weekend pe stadionul Areni, astazi fiind anuntat programul meciurilor din competitia rezervata scolilor generale, acolo unde se vor alinia la start nu mai putin de 32 de echipe.

Astfel, intrecerea va debuta cu faza saisprezecimilor de finala, meciurile de deschidere ale turneului, Scoala Nr. 12 Suceava – Scoala Ilisesti si Scoala Fantanele – Scoala Nr. 6 Suceava, fiind programate sambata dimineata, cu incepere de la orele 8.30, in paralel, pe cele doua jumatati ale gazonului de pe stadionul Areni. In dupa amiaza aceleiasi zile se vor disputa si jocurile din cadrul optimilor de finala, in vreme ce sferturile, semifinalele si finala se vor desfasura duminica, cu incepere de la orele 9.00.

In privinta intrecerii pentru cluburile profesioniste, turneul zonal de la Suceava va debuta sambata, de la orele 9.00, cu faza grupelor, unde s-au calificat Bucovina Scheia, Css Botosani, Lps Piatra Neamt, Lps Bacau, Csms Iasi si FC Vaslui. Cele sase echipe vor impartite in doua grupe, in cadrul unei trageri la sorti ce va avea loc vineri, primele doua clasate in fiecare grupa urmand sa se califice in semifinale.

Programul jocurilor din competitia scolilor (sambata):

Ora 08.30: Scoala Nr. 12 Suceava – Scoala Ilisesti
Ora 08.30: Scoala Fantanele – Scoala Nr. 6 Suceava
Ora 10.00: Scoala Nr. 4 Suceava – Scoala Dolhasca
Ora 10.00: Scoala Nr. 8 Suceava – Scoala Bosanci
Ora 10.30: Scoala Nr. 7 Suceava – Scoala Zamostea
Ora 10.30: Scoala Todiresti – Scoala Crestina Filadelfia
Ora 11.00: Scoala Adancata – Scoala Siret
Ora 11.00: CN “Petru Rares“ Suceava – Scoala Serbauti
Ora 11.30: Scoala Banesti – Scoala Nr. 1 Suceava
Ora 11.30: Grupul Scolar Cajvana – Scoala Nr. 3 Suceava
Ora 13.00: Scoala Ipotesti – Scoala Nr. 11 Suceava
Ora 13.00: Scoala Dolhesti – Scoala Scheia
Ora 13.30: Scoala Nr. 9 Suceava – Scoala Mitocul Dragomirnei
Ora 13.30: Scoala Udesti – Scoala Rasca
Ora 14.00: Grupul Scolar Dumbraveni – Scoala Malini
Ora 14.00: Scoala Nr. 10 Suceava – Grupul Scolar Liteni

Ajunsa la cea de-a sasea editie, Cupa Hagi Danone cuprinde doua competitii paralele, una destinata juniorilor legitimati la cluburile scolare si una adresata scolilor generale. Competitia pentru cluburi se desfasoara in cadrul a sapte turnee zonale la Galati, Ramnicu Valcea, Timisoara, Baia Mare, Sibiu, Suceava sI Bucuresti, faza finala fiind programat la Cluj. Anul trecut, cele doua competitii din cadrul etapei zonale de la Suceava au fost castigate de Fc Ceahlaul Piatra Neamt si echipa Scolii Nr. 7 Itcani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *