Cupa Hagi, pe 16 martie

Ajf Suceava a stabilit programul dupa care se va desfasura sezonul de primavara in intrecerile judetene rezervate echipelor de juniori. Primele formatii care vor intra in competitie sunt grupele de juniori sub 12 ani ale cluburilor Rapid Suceava, Sporting Suceava, Bucovina Scheia, Css Radauti si Acs Rememeber Campulung Moldovenesc, care se vor infrunta sambata, 16 martie, cu incepere de la orele 10.00, pe terenul sintetic de la Universitate (Balon), in cadrul celui de-al doilea turneu judetean al Cupei Hagi Danone.

Castigatoarea acestui turneu va intalni in finala pentru desemnarea echipei care va reprezenta judetul Suceava la faza zonala a Cupei Hagi grupa de la Rapid Suceava, care a castigat primul turneu al fazei judetene, disputat la inceputul lunii noiembrie a anului trecut. In cazul in care grupa pregatita de Florin Cristescu va castiga si turneul de luna viitoare, aceasta se va califica automat la faza zonala. Turneul zonal al Cupei Hagi va avea loc in perioada 20-21 aprilie, pe stadionul Areni si va reuni la start reprezentatele judetelor Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau si Vaslui. Castigatoarea turneului zonal de la Suceava se va califica, alaturi de alte sapte echipe, la turneul final ce va avea loc intre 29 mai si 2 iunie, la Arad.

In alta ordine de idei, in urma sedintei cu delegatii echipelor, Ajf Suceava a stabilit ca intrecerile judetene rezervate echipelor de juniori C si D sa fie reluate pe data de 23 martie. In aceasta situatie, sezonul de primavara va contine si doua etape intermediare, programate pe 24 aprilie si 8 mai. Totodata, au fost anuntate si datele la care se vor disputa cele trei restante ramase din sezonul de toamna: Dorna Vatra Dornei – Lps Suceava si Sport Style Suceava – Rapid Suceava, ambele contand pentru campionatul judetean de juniori C, si Css Radauti – Lps Suceava, contand pentru campionatul judetean de juniori D, urmand sa se joace pe 10 aprilie. De asemenea, Ajf Suceava a mai anuntat ca meciurile retur din cadrul campionatului judetean de juniori E vor avea loc pe 10 si 11 aprilie, pe stadionul Raraul din Campulung Moldovenesc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Hagi, pe 16 martie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*