Cupa Hagi ajunge în acest weekend pe Areni

Hagi Anton

Cupa Hagi Danone, cea mai importantă competiție de fotbal din România destinată copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani, revine la Suceava pentru a șasea oară în șapte ani. Turneul al cărui ambasador este Gheorghe Hagi și care a lansat mulți dintre puștii talentați ai României ajunge la sfârșitul acestei săptămâni, pe stadionul Areni, pentru cea de-a treia etapă zonală.

Competiția va debuta mâine dimineață, la ora 9.00 și va aduna la start 32 de echipe, reprezentante a tot atâtea școli generale, atât din minicipiul Suceava, cât și din județ. Tot mâine vor avea loc și optimile de finală, sferturile, semifinalele și finală fiind programate duminică dimineață cu începere de la ora 9.30.

Programul șaisprezecimilor de finală:

ora 09.00: CN “Petru Rareș“ Suceava – Grupul Școlar Liteni
ora 09.00: Școala Nr. 3 Suceava – Școala “Gheorghe Popadiuc” Rădăuți
ora 09.30: LT “Mihai Eminescu”  Dumbrăveni – Liceul Filadelfia Suceava
ora 09.30: LPS Suceava – Școala “Constantin Morariu” Pătrăuți
ora 10.00: Școala Adâncata – Școala Bosanci
ora 10.00: Școala Grămești – Școala Mălini
ora 10.30: Școala “Ion Ciurea” Fălticeni – Școala Ipotești
ora 10.30: Școala “Miron Costin” Suceava – Școala Moara Nica
ora 12.00: Școala Nr. 10 Suceava – Școala Nr. 4 Suceava
ora 12.00: Școala Nr. 8 Suceava – Școala Nr. 1 Suceava
ora 12.30: Școala Nr. 9 Suceava – Școala Râșca
ora 12.30: Școala Salcea – Școala Șcheia
ora 13.00: Școala Șerbăuți – Școala Voitinel
ora 13.00: Școala Udești – Școala Zamostea
ora 13.30: Școala Bănești – Școala Mitocul Dragomirnei
ora 13.30: Școala Putna – Școala Fântânele

Ediția a VII-a a Cupei Hagi conține patru etape zonale, în Pitești (26-27 martie), Timișoara (2-3 aprilie), Suceava (16-17 aprilie) și București.

Turneul final al Cupei Hagi se va ține la baza Academiei Hagi din Constanța, între 25 și 29 mai. Șase școli și șase cluburi vor juca pentru titlul de campioană. Pe lângă cele patru câștigătoare ale fazelor zonale, două alte școli se vor alătura în turneul care poate trimite 12 tineri fotbaliști la întalnirea cu marele Zidane – în urma rezultatelor obținute în anii anteriori, Liceul Teoretic “Eugen Pora” din Cluj-Napoca și Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu” din Târgu-Mureș au câștigat biletele pentru marea finală naționala de la finalul lui mai.

Cele șase cluburi care visează sa ajungă la Paris cu puștii lor de viitor sunt CS Dinamyk Craiova, ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, Luceafărul Drobeta Turnu-Severin, CS Kinder Târgoviște și ACS Viitorul Cluj, împreună cu gazda competiției, echipa Academiei Hagi.

Câstigătoarea turneului final va fi desemnată campioană națională, iar cei 12 copii campioni vor îmbraca tricourile României la Danone Națions Cup în toamnă, când vor juca la Paris pentru titlul suprem alături de alte 31 de mici naționale din toată lumea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Hagi ajunge în acest weekend pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*