Cupa Challenge este prioritară

Ultimele rezultate al echipei locale de handbal i-au nemulţumit pe finanţatorii Universităţii. Primarul Ion Lungu speră ca “studenţii” să îşi revină până la debutul în cupele europene.

Întruniţi la începutul acestei săptămâni, membrii Consiliului de Administraţie al clubului Universitatea Suceava au analizat parcursul echipei în prima parte a campionatului şi au stabilit obiectivele pentru viitorul apropiat. Primarul Ion Lungu aşteaptă ca “studenţii” să se califice în primăvara europeană. Şeful administraţiei locale a anunţat că municipalitatea va aloca un milliard de lei vechi pentru dubla Universităţii contra israelienilor de la Bnei Hertzeliya.

“Marţi a avut loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie a clubului Universitatea. Nici noi nu suntem mulţumiţi de rezultatele echipei, dar avem încredere în domnul Ghervan că va găsi soluţii să redreseze echipa. La această şedinţă s-au analizat cauzele pentru parcursul Universităţii, accidentările apărute, în special cea a lui Chiruţ. Din punctul meu de vedere, prioritatea zero o reprezintă meciul cu echipa din Israel şi calificarea în primăvara Cupei Challenge. Primăria Municipiului Suceava va da ultimul milliard din cele zece pentru a suporta cheltuielile cu acest meci. Vreau să cred că ne vom califica şi până atunci echipa de handbal îşi va regăsi cadenţa”, a spus Ion Lungu.

Universitatea Suceava va înfrunta formaţia Bnei Hertzeliya din Israel în cadrul şaisprezecimilor Cupei Challenge. Prima manşă este programată la Suceava pe 26 sau 27 noiembrie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *