Cupa Cartierelor revine la Ramiro

Cupa Cartierelor revine la Ramiro dupa trei ani. Organizata de GazetaSV.ro, in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Suceava si Asociatia “Sportul pentru Toti”, cea de-a VIII-a editie a competitiei care le readuce sucevenilor bucuria fotbalului din spatele blocurilor va avea loc in perioada 20-29 mai, la complexul Ramiro.

Conditiile de participare si formularul de inscriere vor fi postate luni, pe siteul GazetaSV.ro.

Cupa Cartierelor 2016 este organizata cu sprijinul urmatorilor parteneri: Pub Sport Ramiro, Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava, Asociatia Judeteana „Sportul pentru Toti” Suceava, Rai Caffe, NGGS Grupul de Securitate, Total Bet si Decathlon.

Lansata în urma cu sapte ani de site-ul GazetaSV.ro, Cupa Cartierelor la fotbal s-a dovedit una dintre cele mai populare întreceri sportive organizata la nivelul municipiului Suceava. La primele sapte editii ale competitiei au luat parte peste 2.500 de participanti, cu vârste cuprinse între 14 si 40 de ani.

Precedentele editii au fost castigate de Victoria Areni (2009), Victoria Obcini (2010), Railex Burdujeni (2011), Adistal Burdujeni (2012), Railex Burdujeni (2013), Old Bucovina (2014) si Rai Caffe (2014), Galacticii Centru (2015).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Cartierelor revine la Ramiro"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*