Cupa Bucovinei la tenis de masă

Asociația Sportivă „Ştefan cel Mare” Suceava organizează, în perioada 25-26 noiembrie, ediția a VI-a a „Cupei Bucovinei” la tenis de masă, turneu de categoria A din circuitul național AmaTur.

La competiția ce va avea loc în sala de sport a Colegiului Național „Ştefan cel Mare” din municipiul Suceava sunt așteptați aproximativ 200 de sportivi din România, Moldova și Ucraina.

Turneul este structurat pe cinci categorii distincte: Elite, Open, Avansați, Hobby și Copii, categorie împărțită pe două secțiuni, U13 și U11.

Concursurile pentru categoriile Open și Avansați sunt programate sâmbătă, 25 noiembrie, iar jucătorii de la categoriile Elite, Hobby și Copii U12 vor evolua duminică, 26 noiembrie.

Concurenții vor fi repartizați în grupe inferioare de câte șase jucători, în care vor disputa cinci meciuri, de unde se vor califica primii patru clasați.

Jucătorii calificați vor fi repartizați în grupe superioare de câte patru jucători, unde vor disputa trei meciuri, iar primii doi claați se vor califica pe tabloul meciurilor eliminatorii.

Înscrierile pot fi făcute pe pagina dedicată de pe portalul TenisDeMasa.ro sau la 0742 127 919 (prof. Adrian Cojocaru).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *