Cupa Bucovinei la tenis de masă a ajuns la ediția a II-a

Sala de sport a Colegiului National “Stefan cel Mare” din municipiul Suceava va gazdui sambata, 2 decembrie, cea de-a doua editie a Cupei Bucovinei la tenis de masa. Inscrierile se fac pe forumul siteului www.tenisdemasa.ro sau prin intermediul numarului de telefon 0742/127919 – prof. Adrian Cojocaru.

Inscrierile in concurs se fac pana joi seara, pe sistemul primul venit / primul servit, in limita locurilor disponibile la cele patru categorii de concurs: incepatori (36 locuri), avansati (42 locuri), open (30 locuri) si elite (24 locuri). Meciurile se vor juca dupa sistemul cel mai bun din cinci seturi pe cele 16 mese de concurs pregatite de organizatori. Taxa de concurs este de 35 de lei, exceptie facand copii sub 14 ani (15 lei), doamnele si domnisoarele (15 lei) si persoanele cu dizabilitati, care nu vor plati taxa. Editia din acest an a Cupei Bucovinei la tenis de masa este organizata de Asociatia Sportiva “Stefan cel Mare”, in parteneriat cu Colegiul National “Stefan cel Mare” si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Suceava si beneficiaza de sprijinul sponsorilor Selgros, Restaurant Casa Bucovineana si Emi TT JOOLA Romania.

O zi mai tarziu, duminica, 3 decembrie, aceiasi sala de sport a Colegiului National “Stefan cel Mare” Suceava va gazdui editia a doua a Cupei Bucovina Junior la tenis de masa, competitie care se adreseaza copiilor pana in 14 ani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *