Cupa Bucovinei la nataţie

Bazinul de inot al Scolii Generale Nr. 3 din Suceava a gazduit in weekend cea de 19-a editie a Cupei Bucovina, competitie care a reunit la start peste 160 de sportivi din noua judete ale tarii, plus o delegatie venita din Republica Moldova. Intrecerea a fost dominata de gazde, inotatorii cluburilor locale Css3 Suceava si Cs Universitatea “Stefan cel Mare” reusind sa se impuna in 33 de probe de concurs dintr-un total de 68.

Performerul taberei sucevene a fost Teodor Marchitan, sportivul pregatit de Cezar Moscaliuc castigand nu mai putin de sase probe la categoria de varsta “13 ani”, mai exact cele de 50 de metri fluture, 100 de metri liber, 100 de metri bras, 100 de metri spate, 200 de metri liber si 200 de metri mixt. Prestatii excelente au mai avut Antonia Nitu, invingatoare in cinci probe de concurs la categoria “11 ani”, Alexandra Ilies, care s-a impus in patru probe la categoria “12 ani”, precum si Stefan Catargiu, castigator a trei probe de concurs.

Pe lista castigatorilor si-au mai trecut numele Ioana Paval, Diana Dungeanu, Lisa Munteanu, Calin Stafie si Sebastian Croitor – fiecare cu cate doua probe castigate – dar si Diana Lissov, Paul Rebenciuc, Cosmina Ungureanu si Andreea Druta – invingatori in cate o proba de concurs. In schimb, clubul Cs Universitatea s-a impus intr-o singura proba, cea de 50 de spate de la categoria “8 ani”, prin mezina Cristina Smocot.

Css 3 Suceava a obtinut si sase titluri de “cel mai bun sportiv” prin Lisa Munteanu (14 ani), Teodor Marchitan (13 ani), Stefan Catargiu (12 ani), Alexandra Ilies (12 ani), Antonia Nitu (11 ani) si Sebastian Croitor. Gratie acestor rezultate, gazdele de la Css3 Suceava s-a impus si in clasamentul pe echipe, acolo unde, cu un total de peste 300 de puncte, a devansat echipele VipSanGym Piatra Neamt si Luna Brasov.

Rezultatele complete ale celei de a 19-a editii a Cupei Bucovinei

Cupa Bucovina a fost organizata de catre Asociatia Judeteana de Natatie, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Consiliul Judetean, Scoala nr. 3 Suceava si Directia de Sanatate Publica.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Bucovinei la nataţie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*