Cupa Bucovinei la înot, ediția a 23-a

colaj cupa bucovinei inot

Intre 27-28 februarie, la bazinul Scolii Gimnaziale nr. 3 din Municipiul Suceava s-a desfasurat a 23-a editie a concursului de inot Cupa Bucovinei. Competitia a fost organizata de LPS Suceava si Asociatia Judeteana de Natatie, avand ca parteneri DJST, Scoala Gimnaziala nr. 3, asociatia AQUA CLUB si McDonald’s Suceava.

La editia din acest an a Cupei Bucovinei au participat peste 190 sportivi de la 12 cluburi din 8 judete: CSS Suceava, CSS Gura Humorului , AQUA CLUB Falticeni, USV Suceava, H2O Targu Mures, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare , Clubul Sportiv TIBI Bistrita, Clubul Delfinii Turda, Clubul Junior Swim Iasi, Clubul Sportiv DELMADI din Piatra Neamt, Sporting Club Piatra Neamt si Liceul cu Program Sportiv Bacau.

Sportivii de la CSS Suceava s-au impus in majoritatea probelor din competitie, reusind sa obtina 11 dintre cele 14 titluri de cel mai bun sportiv/sportiva pe categorie de varsta: la 2008 – Andrei Andrian si Amalia Burlacu, la 2007 – Paula Boleacu, la 2006 – Delia Ostafi, la 2005 – Mario Diaconescu si Lucan Daria, la 2004 – Calin Moscaliuc si Aanitei Cosmina, la 2003 – Victor Turluianu si Ioana Nastaca si la 2002 – Serban Cotos. Celelalte 3 premii de acest tip au fost obtinute de Daniel Corbu de la CSS Gura Hunorului la baieti 2007, Hriscu Rares de la LPS Bacau la baieti 2006 si Zaharia Delia Ana Maria de la DELMADI Piatra Neamt la fete 2002.

In clasamentul general pe cluburi pe primul loc s-a clasat CSS Suceava, urmat de CS TIBI Bistrita, iar pe pozitia a 3-a, la egalitate, CSS Gura Humorului si Sporting Club Piatra Neamt.

„Toti sportivii de la CSS Suceava au inotat excelent si cand spun toti nu ma refer doar la cei 11 care au obtinut titlul de cel mai bun, ci ma refer la intreg lotul. Sper sa vina la antrenament cu aceeasi placere, iar la apropiatele Campionate Nationale sa reusim o figura frumoasa”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Bucovinei la înot, ediția a 23-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*