Cupa Bucovinei, la Unirea

Terenul “Unirea” va gazdui la finalul acestei saptamani Cupa Bucovinei la rugby, un turneu de meciuri amicale care va reuni la start patru formatii din Divizia Nationala: Poli Iasi, RC Barlad, RCM Galati si gazdele de la CSM Bucovina Suceava.

Aflate pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru sezonul competitional, conducerile celor patru cluburi au convenit ca fiecare echipa sa dispute cate doua jocuri la turneului de la Suceava, dupa cum urmeaza: RCM Galati – Poli Iasi (vineri, ora 14.00), Bucovina Suceava – RC Barlad (vineri, ora 16.00), RCM Galati – RC Barlad (sambata, ora 10.00), Bucovina Suceava – Poli Iasi (sambata, ora 12.00).

Mai toate echipele din Divizia Nationala au efectuat cantonamente de iarna. Noi nu am reusit asta din cauza lipsei banilor. Le multumesc colegilor mei de la Iasi, Barlad si Galati ca au acceptat sa vina la Suceava pentru aceste meciuri de pregatire. Este un turneu util, cu jocuri de antrenament in care ne intereseaza mai putin rezultatul. Important este sa rulam intreg lotul si sa testam jucatorii noi de la echipa”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Tehnicianul sucevean le-a multumit consilierilor locali pentru faptul ca gandit si la echipa de rugby la repartizarea banilor pentru sport, dar a precizat ca suma de 150.000 de lei noi alocata in acest an pentru CSM Bucovina nu acopera toate cheltuielile pe care clubul trebuie sa le suporte in sezonul 2014. De altfel, Constantin Vlad a anuntat ca gruparea suceveana nu se va prezenta nici in acest an la Cupa Romaniei din cauza lipsei banilor. “Le multumesc consilierilor locali ca s-au gandit si la noi. Eu imi doresc sa facem performanta, dar cu acest buget nu cred ca putem sa ne prezentam la toate meciurile, cred ca nici nu terminam anul competitional. De altfel, vreau sa anunt Federatia ca nu vom participa la Cupa Romaniei. Speram sa ne ajute si Consiliul Judetean sau poate gasim un sponsor”, a mai spus Vlad.

CSM Bucovina Suceava va debuta in noua editie a Diviziei Nationale pe data de 29 martie, cand urmeaza sa primeasca pe teren propriu vizita celor de la CSU Arad.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Bucovinei, la Unirea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*