Cupa “Activ Tișăuți” se joacă în scopuri caritabile

Cupa “Activ Tișăuți” la minifotbal a ajuns la ediția a VII-a, iar turneul din acest an se dispută în scop caritabil, banii strânși de organizatori urmând să fie donați familiei lui Sebastian Agape, un copil din comuna Preutești, care, la numai patru ani, a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică – deficit imun acut.

Pentru a avea o șansă să se facă bine, Sebastian are nevoie de 50.000 de euro, necesari pentru a putea continua tratamentul medical la o clinică de specialitate din Italia.

La apelul organizatorilor au răspuns prezent 22 de echipe din județ.

Grupa A:

Şoimii Preutești

Juventus Costișa

Şoimii Ipotești

Concordia Suceava

Grupa B:

Adistal Suceava

Bucovina Dărmănești

Foresta Fălticeni

FC Începătorii Suceava

Grupa C:

Mușatinii Suceava

Los Blancos Suceava

Ştiința Vicov

Casa Grup Suceava

Grupa D:

Rai Caffe Suceava

Bucovina Vicov

FC Alextin Bucovina

Sporting Cacica

Grupa E:

Activ Tișăuți

Prietenia Ipotești

EcoOptic Suceava

Croitoria Cuti Suceava

Mihu Acoperisuri Suceava si Ayan Veresti sunt calificate direct in faza eliminatorie a competitiei din postura de finaliste ale editiei precedente.

Meciurile vor avea loc Centrul de Agrement Sportiv din Tișăuți după cum urmează: Grupa A (12 februarie), Grupa B (12 februarie), Grupa C (13 februarie), Grupa D (19 februarie) și Grupa E (19 februrie). Fazele finale ale competiției urmează să aibă loc duminică, 20 februarie.

Primele șase ediții ale Cupei „Activ Tișăuți” au fost câștigate de formațiile Linda Ecotil Suceava (2015), Craftools Suceava (2016), Ayan Verești (2017), Rai Caffe Suceava (2018 și 2019) și Mihu Acoperișuri Suceava (2020). 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close