Cupa “Activ Tișăuți” a ajuns la fazele eliminatorii

Cupa “Activ Tisauti” la minifotbal isi va desemna la sfarsitul acestei saptamani castigatoarea editiei a VII-a.

Astfel, in urma meciurilor din grupe, disputate pe terenul Centrului de Agrement Sportiv din Tisauti, in faza eliminatorie a competitiei au ajuns zece formatii: Juventus Costisa, Soimii Ipotesti, Bucovina Darmanesti, Foresta Falticeni, Casa Grup Suceava, Los Blancos Suceava, Bucovina Vicov, Rai Caffe Suceava, Activ Tisauti si EcoOptic Suceava. Acestora li se adauga Mihu Acoperisuri Suceava si Ayan Veresti, calificate direct din postura de finaliste ale editiei precedente.

Faza eliminatorie a competitiei va debuta sambata dimineata, dupa urmatorul program:

ora 10.00: Bucovina Vicov – Soimii Ipotesti

ora 10.30: Casa Grup Suceava – Ayan Veresti

ora 11.00: Activ Tisauti – Foresta Falticeni

ora 11.30: Bucovina Darmanesti – Rai Caffe Suceava

ora 12.00: Juventus Costisa – EcoOptic Suceava

ora 12.30: Mihu Acoperisuri Suceava – Los Blancos Suceava

Turneul din acest an se disputa în scopuri caritabile, banii strânsi de organizatori urmând sa fie donati familiei lui Sebastian Agape, un copil din Falticeni, care, la numai patru ani, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica – deficit imun acut.

Pentru a avea o sansa sa se faca bine, Sebastian are nevoie de 50.000 de euro, necesari pentru a putea continua tratamentul medical la o clinica de specialitate din Italia.

Primele sase editii ale Cupei „Activ Tisauti” au fost câstigate de formatiile Linda Ecotil Suceava (2015), Craftools Suceava (2016), Ayan Veresti (2017), Rai Caffe Suceava (2018 si 2019) si Mihu Acoperisuri Suceava (2020). 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *