Cupa „Activ Tișăuti” a ajuns la ediția a V-a

Sala de sport din Ipotesti va gazdui in perioada 8-10 februarie cea de-a V-a editie a Cupei “Activ Tisauti” la minifotbal. Organizata de catre Ciprian Chir, in parteneriat cu Primaria Comunei Ipotesti, Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava si mai multi sponsori, competitia din acest an va aduna la start 20 de echipe. Acestea au fost impartite, prin intermediul unui trageri la sorti ce a avut loc marti seara, in cinci grupe a cate patru formatii, primele doua clasate in fiecare grupa, plus cele mai bune doua echipe de pe locul 3 urmand sa se califice in faza eliminatorie a turneului.

Grupa A:
Musatinii Suceava
Young Sport Suceava
Dael Suceava
Casa Grup Suceava

Grupa B:
Activ Tisauti
Rai Caffe Suceava
Ayan Veresti
Soimii Ipotesti

Grupa C:
Trecatorul Scheia
FC Constructorul Maritei
FC Soarelui Ipotesti
Juniorul Ipotesti

Grupa D:
IPA 3 Suceava
Olly Gang Suceava
Inter Conti Suceava
Mihu Acoperisuri Ipotesti

Grupa E:
Croitoria Cuti Suceava
Queens Park Lisaura
Adistal Autobest HQ Suceava
Viitorul Suceava

Editia din acest an a Cupei “Activ Tisauti” va avea si scopuri caritabile, o buna parte din banii strânsi cu ocazia turneului de la Ipotesti urmand sa fie donati familiei micutei Larisa Mihaela Airinei, fetita ramasa cu leziuni grave în urma accidentului care a avut loc pe trecerea de pietoni din dreptul Tribunalului Suceava. “Banii strânsi de la sponsori, cât si mare parte a taxei de participare, vor fi donati familiei micutei Larisa Mihaela Airinei, fetita ramasa cu leziuni grave în urma accidentului care a avut loc pe trecerea de pietoni din dreptul Tribunalului Suceava, soldat cu decesul mamei sale”, a precizat managerul turneului, Ciprian Chir.

Cupa “Activ Tisauti” beneficiaza de sprijinul urmatorilor sponsori: Liviu Dinu Oniu, Awesome – Cabina Foto Suceava, Activ Music Suceava, Magazinul de Scule Aramescu, Ekipa Salt Guard, Matteo Rustic Ipotesti, Rodistrom SRL Ipotesti, SC Danes Auto SRL Ipotesti, Fambu Prod Impex Tisauti, Activ MSN Construct, Folie Auto Andrei Tisauti, Expert Music Suceava, Sistem Conect Suceava, GB Class Confort Ipotesti, Mihu Acoperisuri Ipotesti, Ayan Construct Veresti, SC Casa Grup SRL, Trecatorul Scheia, Adistal Suceava, Rai Caffe Suceava, Asociatia Judeteana de Fotbal.

Primele patru editii ale Cupei „Activ Tisauti” au fost câstigate de formatiile Linda Ecotil Suceava (2015), Craftools Suceava (2016), Ayan Veresti (2017) si Rai Caffe Suceava (2018).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close