Cupă la badminton

Sala de sport a Scolii Generale “Miron Costin” din Burdujeni a gazduit in weekendul trecut cea de-a doua editie a Cupei Bukovina la badminton. Organizata de clubul local PoliSport Bucowina, in partineriat cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport si Consiliul Judetean Suceava, competitia a adunat la start 75 de concurenti de la sapte cluburi din zona Moldovei: Adriani Piatra Neamt, Interfast Bacau, Cs Botosani, Css Onesti, Scoala “Iulian Vesper” Horodnic de Sus, Clubul Copiilor Gura Humorului si gazda PoliSport Bukovina.

Dupa doua zile de intreceri si peste 100 de meciuri jucate, sportivii cluburilor sucevene au obtinut doua locuri intai prin Robert si Marian Morosan, ambii de la Scoala “Iulian Vesper” Horodnic de Sus. Iata lista completa a castigatorilor: Ana Maria Zarzu (Css Onesti) si Robert Morosan (Scoala “Iulian Vesper” Horodnic de Sus) – castigatori la categoria sub 9 ani; Mara Imbrea (Interfast Bacau) si Vlad Rusu (Interfast Bacau) – invingatori la categoria sub 11 ani; Stela Belceanu (Css Onesti) si Marian Morosan (Scoala “Iulian Vesper” Horodnic de Sus) – castigatori la categoria sub 13 ani; Alexandra Ailoaie (Cs Botosani) si Eduard Ciorteanu (Css Onesti) – invingatori la sub 15 ani; Catalin Enuta (Interfast Bacau) – castigator la amatori.

Au fost doua zile de badminton de calitate. A fost un test util pentru copiii ce participa in campionatul national, iar incepatorii au avut la randul lor o buna ocazie de a vedea si intelege ce inseamna cu adevarat acest sport. Prin numarul de participanti si numarul de jocuri am reusit sa organizam unul dintre cele mai mari turnee de badminton din tara. Este a doua competitie organizata de clubul Polisport Bukovina si vrem sa o transformam in una de traditie, astfel ca in fiecare an, in luna martie, vom avea un concurs de badminton in orasul Suceava. Vom lansa si o campanie de popularizare a badmintonului in Suceava, prin care dorim sa provocam copii sa vina la sala”, a declarat presedintele PoliSport Bukovina, Anton Adrian Craciun, dupa editia din acest an a Cupei Martisorului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupă la badminton"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*