“Cunosc rigorile de la CSU”

Internaţionalul Florin Ciubotariu va concura la Suceava pe postul de extremă stânga cu fostul său coleg de bancă, Adi Mitrea. Acest lucru nu îl îngrijorează însă pe Ciobi, aşa cum nu îl sperie nici antrenamentele lui Leonard Bibirig.

Florin Ciubotariu este încântat că va juca din nou alături de colegii din perioada junioratului.

“Consider că am făcut cea mai bună alegere când am hotărât să mă întorc la Suceava. Sunt conştient de rigorile acestui club. Cu majoritatea jucătorilor mă ştiu de când am început handbalul, cu o parte am fost coleg de clasă, am crescut împreună şi sunt sigur că nu îmi va trebui mult timp să mă acomodez la această echipă”, a anunţat Florin Ciubotariu.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ciubotariu este chiar Adi Mitrea, jucător cu care va lupta pentru un loc pe flancul stâng.

“Concurenţa este mama progresului. Jocul de handbal s-a schimbat, se joacă mult în viteză şi ca să poţi face faţă ritmului trebuie să ai cel puţin doi jucători de valoare pe fiecare post. Cu Adi Mitrea sunt prieten, am fost colegi de bancă la şcoală şi consider concurenţa benefică atât pentru echipă, cât şi pentru fiecare dintre noi doi”, a mărturisit “Ciobi”.

În vârstă de 26 de ani, Florin Ciubotariu are în palmares 45 de selecţii la echipa naţională a României, 3 Cupe Challenge şi 2 Cupe ale României.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Cunosc rigorile de la CSU”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*