Cunoaste casa de pariuri ce ofera cea mai rapida metoda de retragere

Casele de pariuri au multe avantaje, mai ales cele de top, insa si cateva dezavantaje, mai mici sau mai mari, in functie de necesitatile/pretentiile noastre.

Un mic dezavantaj, care ne poate costa insa mult, la propriu, il reprezinta durata procesarii retragerilor sau, mai precis, timpul ce trece de cand selectam butonul de retragere de la casa online pana cand suma soseste in cardul bancar sau in portofelul virtual, dupa preferinte. Cea mai rapida metoda de retragere o reprezinta cea prin intermediul portofelelor virtuale, acolo unde suma retrasa soseste, in general, intr-o zi sau doua de la retragere.

Asta nu se intampla insa si la casa de pariuri Betano, unde poti accesa suma retrasa in doar cateva ore. Asta doar daca vei alege portofelele virtuale ca metoda de depunere si, implicit, de retragere, deoarece la Betano, ca, de altfel, la majoritatea caselor de pariuri, poti efectua retrageri prin metoda folosita ultima oara pentru depunere.

Evita pierderile retragand mai des

Consituie un avantaj important ca procesul de retragere sa se incheie cat mai repede. Altfel spus, cu cat retragerile sunt mai rapide, cu atat pariorii au tendinta sa retraga mai des. In schimb, daca procesul de retragere dureaza mai multe zile, esti tentat sa pastrezi suma de bani la acea casa de pariuri pentru a o inmulti. Asta se intampla deoarece, daca tot vei astepta cateva zile pana sa te poti atinge de suma de bani retrasa, macar aceasta sa fie cat mai mare. Cel putin asa gandesc anumiti pariori, gandirea nefiind una foarte sanatoasa, deoarece, de regula, in incercarea de a “iti forta norocul” ajungi sa pierzi toata suma de bani avuta. Uneori un pas gresit este de ajuns sa se intample asta.

Retrageri in cateva ore indiferent de zi

De aceea multi sunt cei care prefera sa efectueze un depozit la casa de pariuri Betano in special prin metoda Skrill. In acest fel, chiar daca suma retrasa va fi una mica, utilizatorul se va putea bucura de ea in doar cateva ore. In general, timpul de asteptare de la efectuarea retragerii pana la transferul sumei de bani in Skrill este mai mic de 10 ore. Atentie, spre deosebire de retragerile prin card de credit, ca sa nu mai spunem de cele prin transfer bancar, retragand prin metoda Skrill banii vor sosi in cateva ore indiferent daca este vorba de zile lucratoare sau de weekend.

Retragerea rapida prin intermediul portofelelor virtuale reprezinta doar un avantaj al casei de pariuri Betano. Dintre alte puncte forte avute de aceasta casa online enumeram oferta foarte bogata a pariurilor live, dar mai ales ale celor pre-live, printre care foarte multe pariuri antepost (pe termen lung) sau oferirea unei aplicatii de mobil, De asemenea, vei putea viziona o multime de transmisiuni sportive la betano online.

Mai multe detalii despre aspectele importante ale casei de pariuri Betano gasesti pe site-ul Intelbet, recunoscut nu doar pentru obiectivitatea sa in ceea ce priveste casele online, ci si pentru incercarea de a oferi o mana de ajutor pariorilor. Pe site vei descoperi recenzia Betano, recenzie care contine informatii cu privire la cotele si oferta de pariuri, atat cea pre-live, cat si cea live. De asemenea, pe pagina recenziei vei observa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe avute.

In cazul in care ai deja cont la aceasta casa de pariuri si ai descoperit vreun punct tare sau slab, nu ezita sa iti expui parerea din pagina recenziei. De asemenea, daca intampini vreo problema legata de contul tau Betano nu trebuie decat sa accesezi butonul “Adauga o reclamatie”, aflat tot pe pagina recenziei.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă