Cum se întreține un telefon. Defectele ce pot apărea și cele mai bune soluții pentru a fi reparat.

Activitățile pe care le fac oamenii zi de zi necesită în cele mai multe cazuri folosirea unui telefon, a unei tablete sau a unui laptop. Este o eră a informației, iar tehnologia ajută la o socializare mai rapidă, indiferent de locație și menținerea la zi cu noile știri.

Deoarece un telefon este indispensabil, el este purtat în tot felul de locuri și de multe ori poate fi deteriorat. Cum se poate întreține un telefon? Ce probleme apar cel mai des și ce soluții sunt pentru a le repara? Răspunsul pentru toate acestea este dat de profesioniști. Una dintre cele mai bune echipe din acest punct de vedere este cea de la service-ul Glassgsm.

Mentenanța unui telefon sau a unui gadget

• O igienizare constantă

Îngrijirii unui telefon trebuie să i se acorde o importanță deosebită. Statisticile spun că acesta poate fi unul dintre cele mai murdare obiecte pe care le avem în posesie. Telefonul este lăsat în diferite locuri, e folosit în diverse activități și asta o perioadă foarte mare de timp. Astfel, dispozitivul este în contact cu foarte multe suprafețe ce pot fi murdare, contaminate, etc. Apoi, pentru a putea fi folosit acesta este dus aproape de ureche și în zona gurii. Din acest motiv, igienizarea telefonului ar trebuie să se facă cât de des e posibil.

• Folosirea unor materiale ce reduc șocul mecanic

Pentru a menține starea telefonului cât mai bună, se recomandă folosirea unei huse sau a unei protecții pentru ecran. De foarte multe ori, acestea pot intra în contact cu suprafețe dure, pot fi scăpate, sau felul în care stau așezate în buzunarele noastre le poate dăuna. Acțiunile mecanice la care sunt supuse telefoanele sunt numeroase, iar de cele mai multe ori ele se pot zgâria, ecranul se poate sparge sau display-ul se poate strica.

• Evitarea zonelor umede sau prăfuite

Fiind purtate mereu, telefoanele trec prin diferite medii. Aceste treceri bruște le pot afecta. Spre exemplu, iarna acestea pot trece de la temperaturi ridicate la cele scăzute, foarte ușor. Este de evitat să se facă această trecere brusc. De asemenea, fiindcă acestea au la bază un sistem de circuite electrice, contactul cu apa le poate face foarte mult rău. Nu în ultimul rând, dacă telefonul este într-un mediu cu mult praf, acesta va intra în cele din urmă în interior și poate afecta.

• Încărcarea corespunzătoare

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte pe care le dorește cineva de la un telefon: să stea cât mai mult timp încărcat și să se bucure cât mai mult de ceea ce acesta poate oferi, indiferent că e vorba de apeluri, mesaje, internet sau diferite aplicații. Un astfel de dispozitiv trebuie să stea în priză atât cât este suficient. După ce a atins nivelul bateriei de 100% acesta trebuie să fie deconectat de la priză. De asemenea, nu este de preferat să se folosească telefonul până se atinge un nivel critic al bateriei. Încărcarea trebuie să se facă între limite decente, atunci când trebuie și atât cât este necesar. Nerespectarea acestor reguli simple va duce la o baterie ce are o durată de viață scăzută.

Ce măsuri trebuie să fie luate în cazul unui defect?

Sunt diverse situații în care telefoanele nu mai funcționează corespunzător. Problemele pot fi de tot felul – unele mai grave sau altele mai puțin grave. Cea mai potrivită acțiune este să se apeleze la profesioniști. Pentru a veni în ajutorul celor care au telefoanele defecte, echipa de la Glassgsm oferă o asistență și o consultanță gratuită. Aceasta este una dintre cele mai profesioniste de pe piață. Un service gsm de calitate trebuie să asigure rezolvarea tuturor problemelor ce pot apărea la un telefon. Cu o experiență și dotările necesare, Glassgsm reușeste să găsească soluția și la cele mai complexe probleme apărute, apelând de multe ori și la folosirea microscopului.

Siguranța unei lucrări de calitate

Grija pentru clienți este dată de rapiditatea cu care sunt telefoanele reparate. De multe ori, aceasta se face pe loc, pentru a permite clienților să urmărească procesul de reparație și să se asigure de calitatea acestuia. De asemenea, pentru cei care doresc să urmărească o reparație de acasă, o pot face accesând o cameră live, pusă la dispoziție de către Glassgsm.

Specialitatea lor pornește de la înlocuirea sticlei sau display-ului și până la decodări gsm, reparații pe placa de bază sau înlocuirea altor componente. Glassgsm reprezintă una dintre cele mai bune variante atunci când se caută un service gsm în Suceava. Se folosesc mereu doar produse originale, atât pentru iPhone, cât și pentru Samsung, la cele mai bune prețuri și bineînțeles oferind garanție.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Cum se întreține un telefon. Defectele ce pot apărea și cele mai bune soluții pentru a fi reparat."

  1. Ce titlu e ăsta?. Ieri, după meciul de la Râmnicu Vâlcea, am citit că golurile au fost înscrise de Lucian Dumitru și Dumitriu care a făcut dubla. Grabă sau…altceva?.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*